Voor beide leeftijdscategorieën worden andere oefeningen uitgezet
Voor beide leeftijdscategorieën worden andere oefeningen uitgezet

Kom in de meivakantie voetballen bij NIRO!

sport

DEN HOORN - Wil jij in de meivakantie trainen als een prof of al je talent laten zien? Dat kan op dinsdag 30 april bij voetbalschool NIRO Legacy op de locatie van S.V. Den Hoorn. 

SHOW YOUR TALENT
Jongens en meiden van 6 tot en met 10 jaar kunnen op 30 april van 10.00 uur tot 14.00 uur hun talent laten zien en punten scoren in diverse voetbalvormen en wedstrijden. “Ze worden op een speelse manier uitgedaagd om in die speelvormen hun voetbalkwaliteiten te ontwikkelen, op hun eigen niveau”, vertelt Robbie Notenboom van NIRO. “Bij aanmelding maken we een indeling van spelers die gewaagd aan elkaar zijn.” De kosten voor deze dag bedragen 50 euro.

TRAINEN ALS EEN 
PROF
Jongens en meiden van 11 tot en met 16 jaar kunnen diezelfde dag van 10.00 uur tot 16.00 uur trainen als een prof. Techniek, tactiek, analyses en wedstrijden, alles komt voorbij tijdens deze professionele training. “Welk niveau je hebt, maakt niet uit”, vertelt Notenboom. “Ook voor deze leeftijdscategorie geldt dat we een passende indeling maken qua leeftijd en niveau.” De kosten voor deze leeftijdsgroep zijn 65 euro per deelnemer.

Uitdagende stof
Tijdens deze dagen zullen verschillende trainers van de voetbalschool aanwezig zijn om de trainingen te verzorgen. “Bij beide groepen wordt gezorgd voor uitdagende stof, als ook materiaal dat ze zal stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen.”

Aanmelden
Inloop is voor beide groepen vanaf 9.30 uur. Deelnemers dienen zelf lunch mee te nemen. Tussen de activiteiten door zijn er wel tussendoortjes en drankjes beschikbaar. Aanmelden kan via:
info@niro-legacy.nl