Afbeelding

De leukste producten voor in je kerstpakket

Partnerbijdrage

Het einde van het jaar is de periode waarin we allemaal weer massaal bezig gaan met het samenstellen van een kerstpakket of relatiegeschenken om te laten zien hoe belangrijk bepaalde personen voor je zijn. Het maakt daarbij helemaal niet uit of je nu een groot of klein budget hebt, aangezien het vaak gaat om het gebaar. Omdat het vooral belangrijk is dat je laat zien hoeveel je je medewerkers, leveranciers en ook relaties waardeert, is het goed te kiezen voor een geschenk dat hier ook bij past. Omdat de keuze zo gigantisch is, hebben we een selectie gemaakt van de leukste producten voor in een kerstpakket, maar die ook bij uitstek geschikt zijn om te geven als relatiegeschenk.

Gadgets zijn altijd leuk

Wie vindt het nu niet leuk om een gadget in zijn of haar kerstpakket te krijgen. Hierbij kun je denken aan een leuk spel, een borrelplank, een handige hapjespan om tijdens de kerstdagen heerlijk het eten in te kunnen bereiden en natuurlijk de technische snufjes zoals een powerbank niet te vergeten. Steeds vaker zien we dat bedrijven ervoor kiezen hun kerstpakketten en ook relatiegeschenken online te bestellen. Zo hebben ze direct toegang tot een enorm assortiment en bestel je je kerstpakket Rotterdam gemakkelijk en snel vanachter je bureau. Omdat het aanbod enorm is, is het redelijk eenvoudig om te filteren op bijvoorbeeld je budget, maar ook eventuele wensen die je hebt.

Eten en drinken

Wanneer we denken aan de feestdagen, denken we natuurlijk ook aan eten en drinken. Dit is dan ook direct het perfecte kerstpakket om aan je werknemers of zakenrelaties te geven. Je kunt je kerstpakketten online bestellen, zodat je zelf niet hoeft na te denken over bijvoorbeeld de inhoud, de manier waarop je het gaat inpakken en bovenal scheelt het je dus een hele hoop tijd. Het enige wat je hoeft te doen, is te bepalen voor welk bedrag je graag een pakket zou willen hebben en of je bijvoorbeeld eventueel een thema leuk vindt. Zo kun je kiezen uit een Italiaans pakket, gevuld met allerlei lekkere typische Italiaanse producten zoals pasta en sauzen, maar doet ook het Mexicaanse thema het altijd goed.

Kies voor een goede fles wijn

Tijdens de feestdagen mag het allemaal net even wat luxer. Hoe leuk is het dan om te kiezen voor een goede fles wijn ter aanvulling op de rest van het pakket? Omdat niet iedereen even gek is op alle wijnsoorten, is het aan te raden om een combinatie van een witte- en rode wijn te doen, zodat de kans groot is dat een van beide in de smaak valt. Er is namelijk altijd wel iemand in de omgeving van de ontvanger die een van beide lust.

Voeg een persoonlijke noot toe

Om je blijk van waardering te laten zien, is het leuk ook een persoonlijke boodschap aan je pakket of geschenk toe te voegen. Dit kan heel eenvoudig door bijvoorbeeld een paar zinnen toe te voegen waarin je aangeeft dat je blij bent met de samenwerking en uitziet naar de toekomst.