De showroom van Groenen Mobiliteit in Berkel en Rodenrijs
De showroom van Groenen Mobiliteit in Berkel en Rodenrijs (Foto: )

Veilig op pad met Groenen Mobiliteit

  lopende zaken

BERKEL EN RODENRIJS - Op bedrijventerrein De Berkelse Poort is sinds enige tijd een showroom van Groenen Mobiliteit gevestigd met scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op-stoelen en aanverwante artikelen. Ook kunt u er terecht voor service en onderhoud.

"Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten met uitstekende service tegen een goede prijs", aldus André de Mik. "Wij hebben een zeer ruime keuze aan nieuwe én tweedehands scootmobielen. Door het wisselende aanbod hebben we altijd een product dat bij u past."

Behoefte
In de showroom in Berkel en Rodenrijs kunt u in een rustige omgeving terecht met al uw vragen over nieuwe en gebruikte scootmobielen en een eventuele testrit. Maar ook voor het bekijken en uitproberen van een nieuwe rollator, rolstoel of sta-op stoel. Is het voor u lastig om naar de showroom te komen? De adviseurs komen in dat geval bij u thuis om u te helpen aan het juiste product. "Wij kijken echt goed naar wat de behoefte is, helpen klanten op maat en bieden een goede uitleg bij het product. Ons doel is om iedereen zó te helpen dat zij met volle tevredenheid terugkijken op hun aankoop."

Onderhoud
Niet alleen voor de aanschaf van een scootmobiel kunt u bij Groenen Mobiliteit terecht, ook voor onderhoud. "In onze eigen werkplaats kunt u terecht voor service, of het nu gaat om een lekke band, een reparatie of een complete servicebeurt. Door ieder jaar een onderhoudsbeurt uit te voeren gaat u veilig en vertrouwd op pad!"

Berkelse Poort 13a
010–3037857
www.groenenmobiliteit.nl

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1