Logo delftopzondag.nl
Rob den Breejen van lootjestrekken.nl (Foto: Koos Bommelé)
Rob den Breejen van lootjestrekken.nl (Foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

Lootjestrekken.nl blij met RODI Sign & Print

DELFT - Grote kans dat jij weleens gebruik hebt gemaakt van Lootjestrekken.nl met Sinterklaas of Kerst. Een website met een groot bereik, waarvan het bedrijf hier in Delft is gevestigd.

Lootjestrekken.nl is sinds de oprichting in 2001 uitgegroeid tot een waar begrip. Er zijn meer dan 12,5 miljoen digitale lootjes getrokken in 2019 verdeeld over negen landen, waaronder de Verenigde Staten, Engeland, Canada, Singapore en België. Zeker in de VS is het online lootjes trekken populair, dus is voor het internationale publiek de website DrawNames opgezet. Enige tijd geleden is ook DrawNames.live ontstaan. Hiermee kunnen gebruikers snel en makkelijk lootjes trekken als ze bij elkaar zijn. Dit is een modern alternatief voor het gezamenlijk papieren lootjes trekken.

Gebruikersonderzoek
Vooral in de maanden oktober tot en met december hebben ze het druk, en dat is met Sinterklaas en Kerst niet zo gek natuurlijk. Maar ook de rest van het jaar zitten de werknemers niet stil, vertelt oprichter Rob den Breejen. "Ons laagseizoen gebruiken wij om te evalueren, gebruikersonderzoek uit te voeren en ons product te verbeteren. Vooral nu met de coronacrisis zijn wij met z'n allen hard aan het brainstormen over hoe wij het gaan aanpakken de komende feestperiode. Zo zijn we bezig met het opzetten van een digitale viering, zoals een quiz of het online uitpakken van cadeaus."

Veiligheid
Nu werkt het personeel voornamelijk thuis, maar als het aan Rob ligt komt daar binnenkort verandering in. "Je merkt dat velen weer de behoefte krijgen om elkaar te zien, dus hebben we het kantoor alvast coronaproof gemaakt. Veiligheid is belangrijk, dus hebben wij scheidingswanden van plexiglas van RODI Sign & Print geplaatst en anderhalvemeter-stickers laten drukken. We zijn er nu helemaal klaar voor!"

Cheyenne Toetenel
Meer berichten