Panna Knock Out kampioenschappen in huiskamer (foto: SBG)
Panna Knock Out kampioenschappen in huiskamer (foto: SBG) (Foto: )

Panna Knock Out kampioenschappen in huis

  lopende zaken

DELFT – Bal hooghouden, passeerbewegingen en meedoen aan de dagelijkse challenge. Dat doen de Panna koningen en koninginnen in Delft de komende tijd gewoon vanuit huis.

Het is nu hoogst onzeker of de Panna Knock Out kampioenschappen van 16 mei in Delft door kunnen gaan, rolt de bal vanaf maandag 23 maart online door. De organisatie, bestaande uit Sportief Besteed Groep en Panna Knock Out, verzorgt vanaf maandag 23 maart dagelijks nieuwe online tutorials, challenges en opdrachten. Op die manier kunnen alle voetballers en voetbalsters gewoon door trainen. Want stilzitten is natuurlijk geen optie. Alle video’s zijn natuurlijk gratis te vinden op de social media kanalen van Sportief Besteed Groep.

Straatvoetballers
Natuurlijk leren de sportievelingen in Delft de tofste trucs niet van zomaar iemand. Er zijn al een aantal heel bekende straatvoetballers die hebben toegezegd mee te werken aan dit sportieve en gezonde initiatief. Onder anderen de straatvoelbaldocenten Nassar el Jackson en Easy Man zijn hele leuke video’s aan het maken.

Opdrachten online
Dagelijks staan op de socials van Sportief Besteed Groep en haar werkmaatschappijen Haaglanden Beweegt, Alphen Beweegt, Lansingerland Beweegt en Rijnland Beweegt de leukste opdrachten op het gebied van voetbal om in beweging te blijven. Wel een beetje voorzichtig doen met de meubels he?

De actieve samenleving
Sportief Besteed Groep is de stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Sportief Besteed Groep realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Meer berichten
 
CustomHtml_1