Voor comfort en service moet je bij Beterlopenwinkel Den Haag zijn! (Foto: Kees de Hoog)
Voor comfort en service moet je bij Beterlopenwinkel Den Haag zijn! (Foto: Kees de Hoog) (Foto: )

Beterlopenwinkel Den Haag

  lopende zaken

DEN HAAG - Voor speciale en comfortabele schoenen ben je bij Beterlopenwinkel Den Haag aan het juiste adres!

Beterlopenwinkel is een speciaalzaak gevestigd aan de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag, met schoenen die speciaal zijn ontworpen voor voetklachten. Brede schoenen, smalle schoenen. Beterlopen heeft het allemaal!

Gerichte Service
"Wij vinden het belangrijk om de klant zo goed en gericht mogelijk te helpen met het zoeken en het vinden van de juiste schoen. We luisteren, bijvoorbeeld onder het genot van een lekker kopje koffie, naar de klachten van de klant. Naar aanleiding van de klachten gaan we gezamenlijk op zoek naar de schoen die het best past bij de voet en bij de klachten", vertelt Kees van Beterlopenwinkel Den Haag. "Als nodig plaatsen wij de klant in de zogeheten 'revolutionaire 3D voetscanner van Aertex' om te zien waar de precies klachten zitten. Ook naar aanleiding daarvan kunnen we dus precies en gericht te werk gaan om de beste service te bieden die we zo belangrijk vinden."

Nieuwe collectie
"Je kunt nu al bij ons terecht voor de allernieuwste voorjaars- en zomercollectie. We hebben weer allerlei leuke, mooie en comfortabele sneakers en sandalen in huis", vertelt Kees. "Wat ook leuk is, is dat de schoenen steeds leuker, beter en comfortabeler worden." Naast de nieuwe voorjaars- en zomercollectie, vind je bij Beterlopenwinkel ook de beste wandelschoenen. Ideaal voor het aankomende 4-daagseseizoen. Net als alle andere schoenen van Beterlopenwinkel, zijn ook deze schoenen van uiterste kwaliteit met doel op comfort.

Beterlopenwinkel Den Haag
Laan van Wateringse Veld 73
070 309 9058

Meer berichten
 
CustomHtml_1