Weet jij hoe de Indische zusjes heten die dit jaar hun 35-jarig jubileum vieren? Dan maak je kans op kaarten!
Weet jij hoe de Indische zusjes heten die dit jaar hun 35-jarig jubileum vieren? Dan maak je kans op kaarten! (Foto: )

Win kaarten voor het Tjengké Festival!

  lopende zaken

NIEUWEGEIN - Op 24, 25 en 26 april vindt in de Beursfabriek Nieuwegein het Tjengké Festival plaats, ook wel het kruidnagelfestival genoemd. Het Indisch/Molukse culturele Festival voor dans, muziek, kunst, food en vooral fun. Maak het leukste, nieuwste en gezelligste uitje van het jaar mee!

Het Tjengké Festival is er voor iedereen. Heerlijk Aziatisch eten in moderne stijl maakt Tjengke tot vernieuwende smaakmaker van de traditionele Pasar Malam. Tijdens dit 3-daagse festival kun je vanaf de vroege middag tot in de nacht genieten van 7 verschillende districten. Het Entertainment district voorziet ons van diverse acts van opkomende artiesten, maar ook van bekende namen uit de entertainment industrie. Het podiumprogramma biedt een brede variatie op het gebied van traditionele en moderne muziek, dans en entertainment, van Molukse en Indische artiesten. Het Food and Drinks district beschikt over heerlijke Indische/Molukse street food, cocktails en meer. In het Pasar district vind je de traditionele Pasar Malam en in het Bali district vind je diverse shop en lifestyle stands. Het Big street 68 district is voorzien van tattoo artists, barbershops en in Het Art district kun je opgaan in verschillende kunst exposities van diverse Molukse en Indische kunstenaars. Tot slot is er de mogelijkheid om tot rust te komen in Het Relaxation district waar een massage tempel gevestigd is. Kijk voor meer info op www.tjengkeevents.nl.

Win kaarten!
Het kasteeltje en Delft op Zondag mogen een arrangement van 5 kaarten inclusief drankje weggeven voor één van de festivaldagen. Gezellig om met het gezin of vrienden het festival te bezoeken! Vraag: Welke bekende Indische zusjes vieren dit jaar hun 35-jarig jubileum? Stuur je antwoord naar: maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en wie weet...?

Meer berichten
 
CustomHtml_1