D.I.O. Vitaal in Den Hoorn is D.I.O. van het Jaar

  lopende zaken

Editie: Week 39, Jaargang 22 |

Anne en Conny Alsemgeest zijn blij met de onderscheiding van D.I.O. van het jaar.

DEN HOORN – Drogisterij en parfumerie D.I.O. Vitaal in Den Hoorn is door de landelijke organisatie van D.I.O. verkozen tot ‘D.I.O. van het Jaar’. Daar zijn eigenaren Conny en Anne Alsemgeest blij mee en trots op.


Jaarlijks worden meerdere filialen van D.I.O. genomineerd in verschillende categorieën. Ook de vestiging in Den Hoorn. “We eindigden in de categorie Best Local Hero al op de tweede plek, daar waren we onwijs blij mee”, vertelt Anne. Even later was de feestvreugde nog groter toen bleek dat de drogist aan de Dijkshoornseweg 6 op alle fronten gemiddeld het hoogst had gescoord en dus dè D.I.O. van het jaar werd. “We waren helemaal verrast”, vertelt Conny Alsemgeest. De Hoornse vestiging werd geprezen om de service en het advies die de klanten wordt geboden en dat ze het op 110 vierkante meter voor elkaar krijgen een prikkelend en verrassend assortiment te bieden, zodat klanten er heerlijk kunnen funshoppen. En dat het er dagelijks een feestje is. “Een groot compliment”, vindt Anne.


De organisatie vond het daarnaast een moedig besluit om de vestiging in Schipluiden te sluiten om zich beter te kunnen focussen op die in Den Hoorn. “Het is best moeilijk om in deze tijd als drogist je hoofd boven water te houden, zeker met twee winkels. Het was niet leuk een winkel te moeten sluiten, maar het hoort erbij. Nu zien we dat Schipluidenaren naar onze winkel in Den Hoorn komen, omdat ze onze adviezen prettig vinden”, zegt Conny. Het mooiste aan het winnen van de prijs vindt Anne de bevestiging dat ze op goede weg zijn. “We zijn hier heel trots op. We mogen een jaar lang deze titel voeren.” En al die tijd zal het bordje met ‘D.I.O. van het Jaar’ waarschijnlijk op de toonbank prijken… Meer weten? Bel dan naar 015-2573547 of mail info@drogisterijvitaal.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1