Afbeelding

Meadow Festival is een succes, alleen wist niet iedereen dat

Algemeen

Editie: Week 27, Jaargang 23 |

Het Meadow Festival werd vorig jaar druk bezocht en dat zal ook dit jaar het geval zijn. (foto: Nico Alsemgeest)

SCHIPLUIDEN – Menig organisator zal jaloers zijn op de organisatie van het Meadow Festival in Schipluiden, want voor het tweede jaar op rij was dit feest in een mum van tijd uitverkocht.

De organisatie hoefde toen èn dit jaar dan ook niet veel reclame te maken voor het festival. Dat had echter wel één klein nadeel. “Vorig jaar stond de wind richting Delft, dus kwamen bij de Gemeente Delft klachten binnen van mensen uit Tanthof en Buitenhof die muziek en vuurwerk hoorden, maar nergens vanaf wisten”, vertelt Pim Timmers, één van de acht vrienden die het feest organiseert. Ook medewerkers van de Gemeente Delft wisten van niks. Dit jaar hoopt de organisatie daarom zoveel mogelijk omwonenden op de hoogte brengen van het feest. “Mochten mensen dit jaar weer klachten of vragen hebben dan kunnen ze ons het beste bereiken via info@meadow-festival.nl. We houden ons keurig aan alle geluidsnormen, maar ik kan me voorstellen dat het niet ieders favoriete muziek is. Mensen die ons vorig jaar wisten te bereiken hebben we allemaal keurig geantwoord of opgebeld.”

Dit jaar is het festival op zaterdag 11 juli, wederom aan de Tiendweg bij het sportpark van VV Schipluiden. Hier zullen zo’n 1300 feestgangers zich tot middernacht vermaken op allerlei soorten dance-muziek. De kaarten waren binnen vijf dagen uitverkocht. “Veel bezoekers komen uit Schipluiden, Delft en het Westland”, weet Timmers. “Ik denk dat het zo’n populair feest is omdat het voor hen lekker dichtbij is, er goede dj’s komen en er in de directe omgeving verder niet echt soortgelijke feestjes zijn. We proberen kwaliteit hoog in het vandaal te houden. We zetten niet alleen even een draaitafel en een dj neer, maar we werken op alle fronten met professionals. Daar gaan heel wat uurtjes werk in zitten, maar we zijn blij dat het festival zo’n succes is. Dat hadden we vooraf niet durven dromen.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12