Afbeelding

Een duurzame levende tuin met Astrum Groen

lopende zaken

Editie: Week 4, Jaargang 23 |

Wibo van Noort van Hoveniersbedrijf Astrum Groen.

DELFT – Uit onderzoek is gebleken dat mensen graag iets met duurzaamheid in hun tuin willen, maar geen idee hebben van de mogelijkheden. Mensen kiezen voor een duurzamere leefstijl en willen bijdragen aan een betere leefomgeving. “Hoveniersbedrijf Astrum haakt hierop in”, zegt Wibo van Noort. “De tuin gaat hand in hand met een gezonde leefstijl. Mensen zien binnen en buiten als verlenging van zichzelf en kiezen bewust voor groen als 'tool' om hun welzijn te vergroten.”
Wibo is met zijn bedrijf Astrum actief in Delft en omgeving. Hij is sinds 1990 werkzaam in het  hoveniersvak. Het dienstenpakket van Astrum is breed, maar een specialisme is 'levende tuinen'.
Wat is een levende tuin? Dit is een tuin waar je de natuur ziet, voelt, hoort, ruikt én proeft. Een tuin met geuren en kleuren, die leeft en inspireert en goed is voor ons welzijn. Kies de juiste bloemen en planten en er komen vlinders, bijen en vogels op af.
Een groene levende tuin biedt tal van voordelen: planten vangen fijn stof en CO2 op en de grond houdt regenwater vast. Daarnaast verhoogt een groene omgeving de waarde van je woning. Meer weten? Bel naar (015) 750 49 48 of kijk op www.astrumgroen.nl.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12