Afbeelding

Speciale Ladies Night in de Hoven Passage, zorg dat je er bij bent

lopende zaken

Editie: Week 36, Jaargang 22 |

DELFT – In de Hoven Passage vindt op zaterdag 27 september een Ladies Night plaats, die duurt van 18.00 uur tot 22.00 uur. De sfeervolle Ladies Night omvat verschillende activiteiten voor de dames.

Tijdens de Ladies Night kunnen de dames genieten van de Fashion Surprise. Een professioneel modeteam presenteert de najaarsmode. Tijdens de showmomenten vertelt de presentator welke mode de modellen dragen. Heb je een kanskaart? Dan maak je na elke modeshow kans op een goed gevulde goodiebag. Na afloop van de shows worden er 25 winnaars getrokken. In alle winkels worden kanskaarten afgegeven. De klant ontvangt deze op zaterdag 27 september a.s. na 18.00 uur, bij een aankoop van 5 euro of meer. Deze kanskaart kan de klant inleveren bij elke modeshow, waarmee je dus kans maakt op die mooie Goodiebag.
In de Hoven Passage zullen voor veel winkels kramen staan, van waaruit vrouwenartikelen zullen worden gepresenteerd. Heel leuk voor de dames om rond te lopen en te kijken of er iets leuks voor hen tussen zit. Ook kan aan diverse kramen geproefd worden.
Met zijn mobiele keukentje bezoekt de Swingende Kok winkelcentrum De Hoven. Hij trakteert de dames op een lekkernij die vanuit de foodwinkels beschikbaar wordt gesteld. Er is wel één voorwaarde: voor elke traktatie een dansje! In de mobiele keuken zit een geluidsinstallatie verwerkt. De Swingende Kok presenteert zich in het gehele winkelcentrum.
Chris van den Heuvel zingt en begeleidt zichzelf met de piano. Hij zorgt tijdens de Ladies Night voor gezellige achtergrondmuziek.
Muziekkunstenaar Arthur van Poppel presenteert zich als eenmansorkest met zijn Nautilus in het gehele winkelcentrum. Met een compleet arsenaal van wielen, hendels, kettingen, tandwielen, meters, leidingen en ingewikkelde overbrengingen heeft deze muziekartiest weer een technisch hoogstandje gebouwd.
Op het plein wordt een auto geplaatst, van waaruit één of twee monteurs kleine eenvoudige workshops geven aan de dames. Ze krijgen uitleg over onder meer olie verversen, banden verwisselen, koelvloeistof checken etcetera. Dames die deelnemen aan de kleine workshop ontvangen een leuk aandenken.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12