<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Kok Catering is op zoek naar een strategische en/of financiële partner om de toekomst weer goed aan te kunnen. (Foto: PR)
Kok Catering is op zoek naar een strategische en/of financiële partner om de toekomst weer goed aan te kunnen. (Foto: PR) (Foto: )

Broodje kaas en broodjeaapverhalen

  kijk op de wijk

Delft - Kok Party Catering Service bestaat op de kop af 34 jaar. Het bedrijf begon in 1985 op de Brasserskade en is sinds 2000 gevestigd op het Delftechpark.

"Eerlijkheid gebied te zeggen dat dit een heel mooie stap was, een prachtig park met veel mooie bedrijven en tevens omringd door bedrijvigheid van o.a. de TU Delft, TNO e.d.", aldus John Kok. "Dat het concept werkt mag duidelijk zijn en Kok is een toegevoegde waarde voor het park, waar wij zeker mogen stellen dat vrijwel alle bedrijven op het park, groot of klein, deel uitmaken van onze klantenkring, die zich uiteraard ook verder uitstrekt in Delft en daarbuiten."

Vooruit zien
John kijkt echter ook naar de toekomst: "Ondernemen is nu eenmaal vooruit zien en daarom zijn wij als Kok op zoek naar een strategische en/of financiële partner om ook de toekomst weer goed aan te kunnen. De alsmaar stijgende kosten, denk aan energie, afval- en grondstoffen, maken dat wij deze beslissing genomen hebben om samenwerking te zoeken met een partner. Natuurlijk zijn wij in de loop van de tijd gestegen in prijs maar helaas valt voor ons niet alles te verdisconteren in de prijs van 'een broodje kaas'. Daarnaast speelt ook het toegenomen aantal 'collega's' die ook bezorgen. Waar tien of twaalf jaar geleden vrijwel alleen de cateraars bezorgden, is er nu een scala aan mogelijkheden om eten aan bedrijf of huis te laten bezorgen. En last but not least speelt hierin ook mee dat oprichter en mede vennoot, Bert Kok, de respectabele leeftijd van bijna 74 jaar heeft bereikt en (helaas) niet eeuwig kan blijven werken."

Geen broodjeaapverhalen
Maar Kok Catering blijft zichzelf, benadrukt John: "Bij dit soort gelegenheden krijg je wel gelijk de 'broodjeaapverhalen' over dat Kok zou verdwijnen etc. U kent het wel, zoals vroeger dat spelletje gespeeld werd met zijn allen in een kring: de eerste vertelt een verhaaltje tegen de tweede, de tweede tegen de derde enzovoorts. Aan het eind van het liedje is er helemaal niets meer over van het verhaal van de eerste…
De reden waarom wij dit zo prominent in de krant zetten is uiteraard om proberen te voorkomen dat verhalen een eigen leven gaan leiden. Dit veroorzaakt alleen maar onrust onder klanten, leveranciers en medewerkers en dat is natuurlijk al helemaal niet de bedoeling. Onze ziel en zaligheid ligt in deze onderneming en dat willen wij heel graag zo houden. Onze niet aflatende wil om met goede producten tegen behoorlijke prijzen mensen blij te maken is en blijft ons streven.
En dat natuurlijk allemaal op het Delftechpark!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>