Zorgeloos op weg met Vakgarage DIGO. (Foto:PR)
Zorgeloos op weg met Vakgarage DIGO. (Foto:PR)

Vakgarage DIGO, uw universele dealer in Tanthof!

kijk op de wijk

DELFT - Er is een enorme verschuiving gaande in autoland.

Daar waar de diesels het steeds moeilijker krijgen en we langzaam wat meer elektrische auto's gaan zien, is de vraag naar en daarmee de landelijke verkoop van occasions wederom gestegen. Het aantal van twee miljoen verkochte tweedehands auto's in 2019 ligt volgens BOVAG en RDC binnen handbereik. Het marktaandeel van hybride auto's is opgelopen tot 2,8 procent. Ook de vraag naar automaten neemt toe. Bijna een kwart van de verkochte gebruikte personenauto's (22,4 procent) is tegenwoordig een automaat. Dat is een verdubbeling ten opzichte van 2006.

Ruim aanbod
Laten wij bij DIGO nou juist altijd een heel ruim aanbod hebben van zowel automaten als hybrides. Op dit moment hebben wij 90 automaat-occasions en 44 hybride-occasions in voorraad op onze beide vestigingen. Op de vestiging aan de Motorenweg staan altijd ruim 100 occasions van 1.000 tot 40.000 euro, keuze genoeg voor iedereen en in alle prijsklassen. Ook onze werkplaats draait op volle toeren om u te helpen. Want wist u dat wij onderhoud plegen aan alle merken, ook als er fabrieksgarantie op zit? En wist u dat het onderhoud bij Vakgarage DIGO meestal veel voordeliger uitvalt?

Gratis pechhulp
Daarnaast krijgt u van ons gratis pechhulp mee. De Vakgarage Benelux Pechhulp is voor u gratis als u uw auto door ons laat onderhouden. Dit doen we volgens de fabrieksvoorschriften en met behoud van de fabrieksgarantie. Liever een pechhulp voor heel Europa? Dat kan ook! De Vakgarage Pechhulp Europa is geldig in Nederland en 43 andere Europese landen. U bent dus ook verzekerd van pechhulp in het buitenland. In combinatie met regulier onderhoud betaalt u hiervoor slechts 39,95 euro per jaar! (Wist u dat vergelijkbare pechhulp bij de ANWB 90 tot wel 155 euro per jaar kost?)

Zorgeloos op weg
Het voorjaar is in volle gang dus de vraag naar onderhoud, pechhulp en goede occasions neemt weer toe. Mensen willen op vakantie met een andere auto of hun huidige auto nog een betrouwbare beurt geven voordat ze op reis gaan. Met ons hele team zorgen wij ervoor dat u zorgeloos op weg kunt. En met onze slogan: 'Kijk en vergelijk, we hebben altijd het beste (aan)bod' zorgen wij er ook nog eens voor dat we dat heel voordelig doen! Neem de proef op de som en kom langs voor een servicebeurt, een apk of een voordelige banden aanbieding. Of gewoon, voor een kop koffie! U bent van harte welkom op de Motorenweg 25, Delft. Tel. 015-5150080.