<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De enige echte, compacte, authentieke offroader van Suzuki, de Jimny.
De enige echte, compacte, authentieke offroader van Suzuki, de Jimny.

Suzuki Jimny is World Urban Car of the Year

De stadsjungle is voor de Suzuki Jimny niet iets om tegen op te zien. Net zo onoverwinnelijk beweegt hij hier zich voort als op het normale ruige terrein.

Het is dan ook geen verrassing dat de nieuwe Suzuki Jimny is verkozen tot de World Urban Car of the Year 2019. De terreinauto van Suzuki kan onder andere bogen op een enorm korte draaicirkel, compacte afmetingen en grote ramen. Daarmee is de Jimny meer dan geschikt voor rijden in drukke binnensteden.

Suzuki vereerd
Het automerk Suzuki zegt zeer vereerd te zijn met deze onderscheiding. "Dit is de enige echte, compacte, authentieke offroader en het merk is bijna vijftig jaar trouw gebleven aan dit concept." De Suzuki Jimny is populair over de hele wereld. Die profiteren daarmee van de uitstekende prestaties in het unieke functionele ontwerp, zowel op de weg als op het terrein. "Met trots en vol vertrouwen in onze passie om opwindende auto's te bouwen."

Wereldwijd succes
Het is eerder aangegeven: de Suzuki Jimny is wereldwijd een groot succes. Met zijn bewezen terreinkwaliteiten, hoge afwerkingsniveau en uitgebreide standaarduitrusting heeft de populaire Jimny wereldwijd inmiddels duizenden particuliere en zakelijke eigenaars gevonden. Ook in Nederland is de nieuwe Jimny – die leverbaar is vanaf 26.999 euro – enorm populair. Hij spreekt voor Suzuki niet alleen de vertrouwde, maar ook een volledig nieuwe kopersgroep aan.

Invoering van de prijs
De World Urban Car-prijs werd in 2017 geïntroduceerd. De invoering van deze prijs is niet zonder reden: alledaagse auto's zullen overal in aantal kleiner worden. aangezien de bevolking van grote steden steeds maar toeneemt en parkeerruimte en ruimte voor wegen zal afnemen. Daarom dus jaarlijks een opsteker voor de Urban Cars. De afgelopen drie jaar was Suzuki al finalist in de categorie World Urban Car of the Year. Dit jaar deed Suzuki mee in twee categorieën. De Jimny behoorde ook tot de laatste drie in de categorie World Car Design of the Year.

Suzuki Kees Balvert
Pr. Alexialaan 36
2496 XA Den Haag-Ypenburg

(070) 309 89 50
www.suzuki.nl/
kees-balvert-den-haag
Auto Nassau, Lagosweg 9
2622 CZ Delft
(015) 256 87 79
www.suzukidelft.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u gestemd voor Europese Parlementsverkiezingen ?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>