De verkoopadviseurs Patrick van Oosterhout en Kevin van Zandvliet bij de serie Hyundai’s I10 en KONA.
De verkoopadviseurs Patrick van Oosterhout en Kevin van Zandvliet bij de serie Hyundai’s I10 en KONA.

Hyundai I10 en KONA extreem scherp ingekocht en op 'op is op' voorraad bij Preuninger Automotive

Algemeen

YPENBURG - Bij Preuninger staan nu extra ingekochte I10- en KONA-modellen op voorraad. Hiervan zijn namelijk speciaal extra exemplaren ingekocht, tegen enorm gunstige condities.

Deze I10- en KONA-modellen kunnen nu met het nodige voordeel van eigenaar wisselen. Voor de I10 is de actieprijs 11.950 euro. Voor de KONA geldt een aanbieding van 23.950 euro. "Deze prijzen zijn inclusief metallic lak en je betaalt geen kosten voor het rijklaar maken", zegt verkoopadviseur Kevin van Zandvliet. "Maak gebruik van deze gunstige verkoopvoorwaarden, want voor deze speciale, maar beperkte voorraad geldt echt op is op."

Luxe uitgevoerd
Verkoopadviseur Kevin van Zandvliet kan de klant alles over de I10 en de KONA vertellen. "In elk geval zijn het aanbiedingen op luxe uitgevoerde modellen", zegt hij. "In het geval van de I10 gaat het om een uitrusting met onder meer airco, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. En vooral van belang is de aanwezigheid van cruise control.
Dat laatste geldt ook voor de Hyundai KONA, die verder voorzien is van een navigatiesysteem, Apple Carplay en DAB+ radio."

Gepoetst en wel
De Hyundai I10 en KONA staan gepoetst en wel in de showroom van Preuninger Hyundai. "Voor deze gelegenheid zijn ze even naar buiten geplaatst, dat geeft een mooi gezicht, met alle neuzen van de I10's en de KONA's dezelfde kant uit."

I10 1.0i iMotion Comfort
Om de auto nog even de verder te specificeren, in het eerste geval gaat het om de Hyundai I10 1.0i i-Motion Comfort.
De volledige optielijst van deze auto ziet er verder als volgt uit: airconditioning, buitenspiegels in carrosseriekleur die elektrisch verstelbaar zijn, bumpers en deurgrepen in carrosseriekleur, een bestuurdersstoel die in hoogte verstelbaar is, een bandenspanningscontrolesysteem, bestuurders- en passagiers-airbags, gordijn en zij-airbags,een in hoogte verstelbaar stuurwiel en een in delen neer te klappen achterbank.

KONA 1.0 T-Gdi Essence
Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in de Hyundai KONA 1.0 T-Gdi Essence. Verkoopadviseur Kevin van Zandvliet gaat verder: "Dit model heeft onder meer ook nog eens een achteruitrijd-camera, een bluetooth carkit met spraakbesturing, 16-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter en een lichtsensor, hill-hold assist control, ESP stabiliteitsprogramma en LED-dagrijverlichting."

Publiekstrekkers
Volgens hem zijn dit echt publiekstrekkers. Iedereen met interesse moet echt eens langs komen voor een proefrit.
Nogmaals, de actieprijs van de Hyundai I10 1.0i i-Motion Comfort is 11.950 euro. De actieprijs van de Hyundai KONA 1.0 T-Gdi Essence bedraagt 23.950 euro. Kom dus langs voor een proefrit!

Preuninger Hyundai Den Haag
& Preuninger Kerketuinen
Voor een afspraak:
info@preuninger.nl
www.preuninger.nl/vestiging/hyundai-den-haag