<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl

Haren kleuren is een kwestie van subtiliteit

  kijk op de wijk
Foto:

DELFT - Je haar een andere kleur geven. Dat is toch niet iets dat je zo maar even doet. Voor je het weet is het toch even net té licht of juist té fel. Je kunt het dus maar beter aan een vakvrouw over laten. Goede haarkleuring is een kwestie van subtiliteit.

Zo'n vakvrouw is Joelle Olivet. De Franse haarstyliste weet àlles van kleuren. "Er zijn drie dingen belangrijk: het eerste is dat je producten gebruikt die niet slecht zijn voor je haar." Geen bleek of dat soort middelen dus. Die drogen je haar uit of maken het breekbaar. "Ik gebruik hele zachte producten van Schwartzkopf", vertelt Joelle. Dat geldt overigens niet alleen voor het kleuren. Ze gebruikt Schwartzkopf voor alle behandelingen. "Hun producten zijn heel goed, maar niet te duur."
Je kunt er dus zeker van zijn dat haarverzorging bij Joelle en haar team veilig is voor je haar.

Natuurlijk
Het tweede belangrijke issue is dat een haarkleur er natuurlijk uit moet zien, vindt Joelle. "We beginnen dus niet zomaar met kleuren, maar we kijken zorgvuldig naar de kleur van je huid en de natuurlijke kleur van het haar. Indien nodig, verven we het haar in fases, zodat het niet een te grote verandering ineens is."

Techniek
Het derde, en zeker niet minst belangrijke punt voor goede haarkleuring is de techniek die de kapster gebruikt. Joelle's techniek zorgt ook voor een natuurlijker resultaat. Een van haar technieken is 'balayage'. Een Frans woord, dus helemaal in de stijl van Joelle. Balayage betekent 'vegen' en dat is precies wat er gebeurt. Het zijn letterlijk vegen die in je haar worden aangebracht. Zo kun je het hele haar kleuren of highlights aanbrengen. "Balayage zorgt ervoor dat je haar subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Het haar ziet er daardoor al lichter uit", legt Joelle uit. "Ik maak veel smalle strepen, zodat je een heel natuurlijke look krijgt." Balayage kan bij zowel blond, rood, bruin en zwart haar worden toegepast en door het gebruik van meerder kleuren door elkaar krijg je een heel subtiel resultaat.

Vleugje glamour
Je bent bij Joelle en haar collega dus aan het juiste adres voor haar-, kleur- en styleadvies. Wat meer is: een uurtje bij Joelle zorgt niet alleen voor een mooie coupe, maar is ook echt even een momentje voor jezelf. Met hun expertise geven zij ook jou een vleugje glamour en Franse finesse mee. Zo verlaat je haar salon weer met een ontspannen glimlach en een fantastische, natuurlijke look! Een afspraak maken doe je heel eenvoudig op www.joelleolivet.com.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>