Johan Derksen, promotor van bluesmuziek in Nederland
Johan Derksen, promotor van bluesmuziek in Nederland

Johan Derksen haalt twee Amerikaanse topmuzikanten naar Nederland

cultuur

RIJSWIJK - Na twee succesvolle concerten komt Johan met een derde theaterconcert 'The Sound of The Blues & Americana'. Samen met twee artiesten uit Amerika staan zij samen in het Theater.

Speciaal voor zijn Theaterconcert heeft hij twee artiesten naar Nederland toe laten komen: Malford Miligan uit Austin, was voorheen de frontman van Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville alsmede Di Reed uit Houston, zij scoorde hits met de meidengroep Jade en was de afgelopen 15 jaar achtergrondzangeres van sidekick bij Stevie Wonder en Rod Stewart.
Johan Derksen heeft de beste vocalisten en muzikanten toegevoegd aan zijn programma. Dat is als volgt: Sean Webster uit Engeland - Phil Bee, bekend van King Mo en Phil Bee's Freedom – Hilde Vos, oud 'The Voice' deelneemster – Erwin Java, bluesgitarist van Nederland – Jack Hustinx, de oprichter en frontman van de Shiner Twins – Eric van Dijsseldonk, was gitarist bij onder andere Erwin Nyhoff en Laura Vane – Roel Spanjers, multi-instrumentalist – Roelof Klijn, was verantwoordelijk voor de baslijnen van onder andere Coup de Grace en The Strikes – Fokke de Jong, was meer dan twintig jaar drummer bij Normaal en later bij King of the World.
Ze zijn te zien tussen september 2019 en mei 2020 in de Nederlandse theaters. Woensdag 9 oktober staan ze in de Rijswijkse Schouwburg.
Meer informatie over de show en kaartverkoop is te vinden op www.rijswijkseschouwburg.nl