Verkoopadviseur Mike Broeder bij de Top Occasion van deze maand,de Kia Niro Dynamic line.
Verkoopadviseur Mike Broeder bij de Top Occasion van deze maand,de Kia Niro Dynamic line.

Verkooptopper Mike Broeder presenteert: de Kia Niro Dynamic line

  autonieuws

DELFT - De Kia Niro Dynamic line in Steel Grey staat deze keer centraal bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft. De auto is, zoals de naam al zegt grijs metallic. Een bijna nieuweling uit 2019, met nog maar 16.500 gereden kilometers op de teller en een prijskaartje van 25.600 euro.

De Top Occasion van Zeeuw & Zeeuw Kia Delft staat op wielen met 16-inch lichtmetalen velgen. De auto is onder meer uitgerust met een navigatiesysteem met een achteruit-rij-camera, cruise controle, climate control en parkeersensoren. "Die climate control maakt dat er binnen altijd een aangename temperatuur is", zegt verkoopadviseur Mike Broeder. "In de auto is bovendien telefoonvoorbereiding voor zowel Apple als Android Carplay. Dus tijdens het rijden naar je favoriete muziek luisteren is altijd mogelijk." Het is een hybride aangedreven auto. Dat betekent dat deze Niro zowel gebruik maakt van een benzine- als een elektrische motor. "Hierdoor is de auto uiteraard voorzien van een automaat", zegt Broeder. "De switch die plaats vindt tussen de benzine- en elektrische aandrijving maakt het bovendien tot een energiezuinige auto. Met een gemiddeld verbruik van 1 op 20." De Kia Niro in hybride-uitvoering is geen plug-in, wat betekent dat de overschakeling tussen benzine- en elektrische aandrijving automatisch plaatsvindt. "Hier komt de bestuurder niet aan te pas", geeft Broeder aan. "Helemaal afgestemd op het rijgedrag van de bestuurder schakelt de motor over als de omstandigheden daar om vragen."
Zeeuw & Zeeuw Kia Delft bedient Delft en de hele regio daar omheen. Verdeeld over alle vestigingen van de Zeeuw & Zeeuw Groep zijn wel achthonderd Top Occasions. "Kijk op onze website", zegt Broeder. "Maar check ook vooral de locaties, want als wij de gewenste occasion in Delft niet hebben staan, dan is die ongetwijfeld in een andere vestiging van Zeeuw & Zeeuw te vinden." Behalve voor de echte Top Occasions van misschien slechts een jaartje oud, met Zeven Jaar Garantie, kunt u bij Zeeuw & Zeeuw Kia Delft ook terecht voor budget-occasions.
Voor meer informatie kun je bellen naar (015) 256 08 79 of mailen naar verkoop.kia-delft@zeeuwenzeeuw.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1