Het bekende pand van Nootenboom aan de Oudeweg in Nootdorp.
Het bekende pand van Nootenboom aan de Oudeweg in Nootdorp.

Vakgarage Nootenboom: kennis, kwaliteit en originele onderdelen

  autonieuws

NOOTDORP – Sinds 2015 is Autobedrijf Nootenboom aangesloten bij Vakgarage.

"Dit past ons, naast het erkend reparateurschap van Kia, zeer goed", vertelt Menno Roeling, bedrijfsleider van Autobedrijf Nootenboom aan de Oudeweg 29. Vakgarage is de oudste onafhankelijke garageformule van Nederland en met ruim 315 garages heeft deze een goede landelijke dekking. "Voor ons was Vakgarage een logische stap om ons erkend reparateurschap van Kia, samen met onze kennis uit onze rijke Ford-historie, uit te breiden. Het is een formule die garant staat voor kennis, kwaliteit en uitsluitend werkt met originele of A-kwaliteit onderdelen. Onze monteurs kunnen gebruik maken van diverse opleidingsprogramma's die er voor zorgen dat zij voorop blijven lopen wat kennis betreft. Deze cursussen hebben betrekking op de conventionele verbrandingsmotoren, maar ook zeker de nieuwe elektrische motoren. Wij zorgen er voor dat wij alle kennis in huis hebben. En hebben wij onverhoopt niet direct een antwoord op een probleem, dan kunnen wij gebruik maken van de technische hulp via Vakgarage."
Het is belangrijk om uw auto goed te laten onderhouden. Maar helaas kan je door goed onderhoud niet alles uitsluiten. "Daarom bieden wij met Vakgarage de mogelijkheid, voor alle auto's die bij ons worden onderhouden, om gebruik te maken van de Vakgarage pechhulp. Voor een bedrag van slechts 39,95 euro per jaar kunt u gebruik maken van een internationale wegenhulp. Deze service zorgt er voor dat u met een gerust gevoel op pad kunt."
Vakgarage staat niet alleen voor kwalitatief goed onderhoud van uw auto, maar u kunt er ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. "Hierin is voor ons weinig veranderd", zegt Menno Roeling. "Wij zijn altijd al actief bezig geweest met het zorgen van een brede voorraad occasions. Of verkregen uit inruil of speciaal ingekocht in binnen- of buitenland. Eerlijke, betrouwbare occasions tegen een realistische prijs, geleverd met goede garantievoorwaarden.
Voor meer informatie kunt u bellen naar (015) 310 99 55 of kijken op www.nootenboom-nootdorp.nl.

Meer berichten
 
CustomHtml_1