Vorige week trok de selectie van Wippolder er met de boot op uit om het seizoen op een leuke manier af te sluiten.
Vorige week trok de selectie van Wippolder er met de boot op uit om het seizoen op een leuke manier af te sluiten.

Selectie van Wippolder sluit seizoen goed af

Algemeen

DELFT - Vorige week trok de selectie van Wippolder er met de boot op uit om het seizoen op een leuke manier af te sluiten. Met deze heerlijke temperaturen was het tijdens deze dag schuitvaren weer volop feest met de blauw-witten. Natuurlijk werd er deze dag bijgepraat over het wederom mooie seizoen met een tweede plek en de derde periode titel (nacompetitie deelname) tot gevolg.    

Al snel na het vertrek vanaf de Delftse kade hadden de spelers en begeleiding de smaak te pakken. Er werden bommetjes gemaakt en al dansend bewoog de schuit zich voort. Tijdens de vaart sprak trainer Mark Moen de groep toe en de boodschap was duidelijk. “Iedereen mag trots zijn op wederom een mooi seizoen. Weinig voetbalkenners hadden verwacht dat Wippolder na het kampioenschap van vorig seizoen deze jaargang op de tweede plek zou eindigen. Wij hebben dit met elkaar geflikt en dat geeft een enorm voldaan en trots gevoel voor iedereen binnen de selectie en bij de club. Grote klasse.” 

Naast het benadrukken van de successen werden er ook enkele prijzen uitgereikt en werd er afscheid genomen van een aantal mensen. Allen die vertrekken bij Wippolder kregen een cadeautje en een lekkernij. Net als vorig jaar konden een aantal spelers ruimte gaan maken in de prijzenkast. Bij Wippolder 1 werd verdediger Jari Seffelaar speler van het jaar en bij het tweede was dit Pim Sanders. Trainingsbeest werd dit jaar Jasper Tettero. De lange middenvelder bleef een aantal ‘kruisjes’ voor op van Heyt en sleepte hiermee deze mooie prijs in de wacht. Bij het tweede maakte Rohit Nairrana dit seizoen de meeste doelpunten. Bij het eerste maakte aanvoerder en smaakmaker Daley Uythof de meeste doelpunten. 

Na bijna vier uur varen kon iedereen met een prettig gevoel afsluiten. Een rustperiode zal nu volgen, waarna iedereen zich op zal gaan maken voor een nieuw seizoen met hopelijk weer mooie resultaten.    

Afbeelding