Afbeelding

Wippolder maakt zich op voor beslissende wedstrijd

Algemeen

DELFT - Het Delftse Wippolder stapte dit seizoen over van het zondag naar het zaterdagvoetbal en kent tot nu toe een prima eerste seizoen in de eerste klasse B. Ze staan op de derde plek en kunnen bij een overwinning aanstaande zaterdag de derde periode pakken en zich plaatsen voor de nacompetitie. Er moet dan wel gewonnen worden van de kersverse kampioen DSO uit Zoetermeer.   

Voor DSO staat er niks meer op het spel. Afgelopen zaterdag won de ploeg uit Zoetermeer met 1-0 van HVV, waarmee het kampioenschap werd veiliggesteld. Voor Wippolder is het aanstaande zaterdag een alles of niets wedstrijd. Na de nederlaag van vorige week tegen directe concurrent Valken’68 moet er gewonnen worden van DSO om de derde periode te winnen. In dat geval plaatst de Delftse club zich voor de nacompetitie. Naast de wedstrijd zullen er ook een aantal spelers gehuldigd worden voor hun jarenlange trouwe dienst bij Wippolder. De club zal Jordy Krassenburg, Daley Uythof, Ricardo van Heyst en Colin Venema in het zonnetje zetten. Ook worden er voor en na de wedstrijd enkele kampioenen gehuldigd.

Na de wedstrijd is er vanaf ongeveer 16:45 uur een derde helft, waarbij John Medley, Donny van der Roest en DJ Marvinski er met het publiek één groot feest van gaan maken. Entree is gratis.