Afbeelding

Hortusdagen en Botanische kunstmarkt TU Delft

Algemeen

DELFT - Op zaterdag 27 en zondag 28 mei is het weer tijd voor de Hortusdagen en Botanische Markt van de TU Delft. Het wordt weer een gezellig weekend voor jong en oud. Ook dit jaar is er weer genoeg te doen en hoef je je geen moment te vervelen.

Kom genieten van de prachtige Hortus Botanicus van de TU Delft en gezellige kinderactiviteiten zoals bamboe bouwen, boomhut kleien en een nieuwe speurtocht. Ook zijn er robotica demonstraties, mini workshops, rondleidingen en gezellige kramen van verenigingen en verkopers. Ook dit jaar tonen en verkopen diverse kunstenaars hun kunst, geïnspireerd op bloemen en planten. Dit alles wordt muzikaal omlijst door bandoneoniste Jacqueline Edeling en de koffie wordt geserveerd op ons terras door Coffee-star. Toegang is voor volwassenen €6,- en voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en 65 plussers €3,-. 

De toegang is gratis voor houders van de Museumkaart, Delftpas, Rotterdampas, TU studenten en leden van de vereniging ‘Vrienden van de Delftse Botanische Tuin’. Voor meer informatie kun je terecht op www.tudelft.nl/botanische-tuin.