Afbeelding

Engelstalig Symposium TU Delft

Algemeen

DELFT - Vanuit Students4Sustainability organiseert een aantal studenten van de TU Delft een Engelstalig symposium gericht op duurzaamheid. Dit symposium wordt al sinds 2013 georganiseerd en is ondertussen een populair evenement geworden. Met dit thema willen ze laten zien dat er meerdere manieren zijn om met duurzaamheid bezig te zijn.

Studenten worden in dit tijdperk overspoeld met duurzame innovaties en ontwikkelingen, waardoor ze door de bomen het bos niet meer zien. Duurzaamheid is persoonlijk voor het individu en zijn/haar toekomst. Het symposium wordt in het Engels gevoerd om een groter publiek te betrekken. Er zullen verschillende sprekers komen die niet alleen met het publiek, maar ook met elkaar zullen praten over het thema. Onze sprekers zullen hun perspectief presenteren en discussiëren om het publiek aan het denken te zetten over hun eigen rol in duurzaamheid. 

Dit alles vindt plaats op dinsdag 21 maart in de aula van de TU Delft. Het symposium zal om 19:00 uur beginnen en is gratis te betreden.