Foto: Tiny van der Meer
Foto: Tiny van der Meer

Rust en ruimte in Midden-Delfland

Algemeen

MIDDEN-DELFLAND - Midden-Delfland vormt een groene oase tussen de grote steden Rotterdam, Delft en Den Haag. Er zijn veel boerenbedrijven gevestigd in dit gebied en er valt een hoop te beleven. 
Ga op zoek naar rust en ruimte. Boek een zorgeloze vakantie, midden in het groen. In Midden-Delfland vind je rustgevende campingplaatsen, gezellige vakantiehuisjes en charmante B&B’s. Stap na je overnachting op de fiets of trek je wandelschoenen aan, en kies een van de routes die je langs het prachtige landschap leiden. Een klein ommetje, een uitgebreide dagtocht of een avontuurlijke meerdaagse wandeltocht: voor iedereen bestaat een geschikte route. Genieten vanaf het water is ook mogelijk. Huur een sloep en ontspan!

Weten wat je ziet? Kies dan voor de audiotour van Patricia en Hilde. Patricia runt een camping in de Zwethzone en Hilde is bioboerin en kweekt Westlandse druiven. Samen vertellen ze je over de paden, tuinen, weilanden en gebouwen die je tijdens het wandelen tegenkomt. 

Verbreed je horizon en geniet onderweg van bijzondere streekproducten. Zelf geplukt of zelf bereid, door bewoners die je graag laten proeven van het landschap van Midden-Delfland. Strijk neer bij een van de karakteristieke eetgelegenheden of maak het zelf, met producten die je langs de Midden-Delfland boodschappenroute vindt. Kaas, vlees, zuivel, groente, fruit… Midden-Delfland heeft het allemaal.

Kijk voor meer info op:
www.puuurmiddendelfland.nl