Erkend Verhuizer van Buuren biedt zekerheid èn gemak. (Foto: PR)
Erkend Verhuizer van Buuren biedt zekerheid èn gemak. (Foto: PR)

Van Buuren: Moderne verhuizer met de kwaliteit van vroeger

Algemeen

DELFT - Verhuizen. Da’s een hele klus. Dan kan het een goed idee zijn om een professionele verhuizer in te schakelen. Dat geeft rust en de zekerheid dat er goed met jouw kostbare spullen wordt omgegaan. 

Als erkende verhuizer is verhuisbedrijf Van Buuren dan het goede adres. Want verhuizen is méér dan dozen sjouwen. “Know how, goed materiaal en persoonlijk contact is wat wij bieden”, aldus Joshua van Buuren. “Dat is belangrijk. Je vertrouwt je huisraad aan iemand toe en daar moet je natuurlijk wel een goed gevoel bij hebben. Het begint allemaal met uw wensen. Op basis daarvan gaan we kijken hoe we de klus aan gaan pakken.”
In een stad als Delft is de ene verhuizing de andere niet. Een flat in de Buitenhof of een grachtenpand in de binnenstad, het vraagt allemaal om een specifieke aanpak en “het gevarieerd inzetten van je middelen”, legt Josua uit. “Daar hebben we veel in geïnvesteerd. Zo mogen onze moderne verhuiswagens, in overleg met parkeerbeheer, de binnenstad in. En mogen we ook tijdelijk een straat of gracht afsluiten.” Maar het geldt ook voor kleinere zaken, zoals verhuisdozen: “Die krijg je van ons in bruikleen. Zo weet je zeker dat je spullen goed ingepakt zijn, maar net zo belangrijk: na afloop van de verhuizing blijf je niet met de stapel dozen zitten. Dat is ook goed voor het milieu.”

Het nu telt
Erkend Verhuizer van Buuren biedt niet alleen zekerheid èn gemak: “U kunt bijna altijd in één dag over. Bovendien hebben we een gezellige groep verhuizers, die van uw verhuisdag ook graag een léuke dag maken.” En Joshua kan het weten. Van Buuren verhuist al mensen sinds 1905. “Maar niet het verleden telt. Het gaat om het nu. Wij zijn een modern bedrijf met moderne middelen, maar wel met de kwaliteit van vroeger.” Meer weten: www.vanbuurenbv.nl.