Met een binnendeur van Het Tanthof creëer je je eigen stijl. (Foto: EvE)
Met een binnendeur van Het Tanthof creëer je je eigen stijl. (Foto: EvE)

Met een deur van Het Tanthof is het altijd goed binnenkomen

advertenties

Je huis is je thuis. Je wilt je er prettig voelen en dus richt je het geheel naar jouw eigen wens in. "Binnendeuren zijn een mooi middel om je eigen stijl te creëren", aldus Tiemo Walda van Houtmarkt Het Tanthof.

"Steeds meer mensen kiezen ervoor hun woning te verfraaien", merkt Tiemo. Geen standaard elementen meer, maar iets eigens. Met een goed gekozen binnendeur creëer je echt iets dat van jezelf is." En gelukkig heeft Houtmarkt Het Tanthof alles in huis om iets moois te kunnen maken. "Onze binnendeuren zijn van het merk Weekamp", vertelt Tiemo. "Deuren met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Door de gebruikte materialen, waaronder de stabiele S-Core kern, zijn Weekamp deuren vormvast en vochtbestendig en gaan ze lang mee." Er is ook heel veel keus uit verschillende kleuren, ornamenten, profilering en houtsoorten waardoor iedere deur zijn eigen stijl kan krijgen. "Glas speelt vaak een grote rol en dat hebben we in allerlei vormen beschikbaar: figuurglas, melkglas, geslepen... noem maar op." Kortom: Of je nu een rijtjeshuis in Tanthof wilt verfraaien of een grachtenpand in de binnenstad, er is altijd een deur naar uw smaak en wens te vinden.

Maatwerk
"In de winkel heb ik altijd een aantal deuren staan en bovendien kunnen wij u met voorbeelden en documentatie goed adviseren in het kiezen van de juiste deur. Weekamp is ook in staat om vanaf een foto een deur na te maken, of een deur naar uw eigen ontwerp te maken, bijvoorbeeld met een naam, logo of reliëf." Uiteraard is alles maatwerk. Het product is één ding, het gaat ook, en misschien nog wel het meest, om service, in combinatie met het product. Daarvoor bent u bij Houtmarkt Het Tanthof aan het goede adres: "Als u eenmaal een keuze gemaakt hebt komen we graag bij u aan huis om alles in te meten. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, is de maatvoering van deuren lang niet altijd standaard, zelfs niet in moderne huizen. Ieder huis is anders. En hoe dan ook moet de deur goed afgesteld worden. Nauwkeurigheid is belangrijk."

Stijlvol beslag
Als u eenmaal de deur van uw keuze gevonden hebt, is er natuurlijk nog het beslag. Niet alleen nodig en praktisch, maar ook goed gekozen beslag draagt bij aan de eigen uitstraling: van een simpele deurkruk tot sloten of bijvoorbeeld een vrij/bezet slot voor de badkamer of het toilet. "Ook daarin hebben we een ruim assortiment in verschillende materialen: RVS, messing, koper of brons, we hebben voor iedere stijl een passend beslag."