Een mooie deur is een sieraad voor je huis, vindt Danny van der Nol. | Foto: EvE
Een mooie deur is een sieraad voor je huis, vindt Danny van der Nol. | Foto: EvE

Met een deur van Het Tanthof is het altijd goed binnenkomen

kijk op de wijk

DELFT - Je huis is je thuis. Je wilt je er prettig voelen en dus richt je het geheel naar jouw eigen wens in. "Deuren zijn een mooi middel om je eigen stijl te creëren", aldus Danny van der Nol van Houtmarkt Het Tanthof.

"Steeds meer mensen kiezen ervoor hun woning te verfraaien", merkt Danny. Geen standaard elementen meer, maar iets eigens. Met een goed gekozen deur creëer je echt iets dat van jezelf is." En gelukkig heeft Houtmarkt Het Tanthof alles in huis om iets moois te kunnen maken. "Onze deuren zijn van het merk Weekamp", vertelt Danny. "Deuren met een prima prijs/kwaliteit verhouding en met een enorme verscheidenheid: buitendeuren, binnendeuren, dubbele deuren, schuifdeuren en zelfs garagedeuren. Er is ook heel veel keus uit verschillende kleuren, ornamenten, profilering en houtsoorten waardoor iedere deur zijn eigen stijl kan krijgen. "Glas speelt vaak een grote rol en dat hebben we in allerlei vormen beschikbaar: figuurglas, melkglas, facetglas... noem maar op." Kortom: Of je nu een eengezinswoning in Tanthof wilt verfraaien of een grachtenpand in de binnenstad, er is altijd een deur naar uw smaak en wens te vinden.

Maatwerk
"In de winkel staan altijd deuren die als voorbeeld kunnen dienen voor uw keuze. Bovendien kunnen wij u met voorbeelden en documentatie goed adviseren. Uiteraard is alles maatwerk. Het product is één ding, het gaat ook, en misschien nog wel het meest, om service, in combinatie met het product. Daarvoor bent u bij Houtmarkt Het Tanthof aan het goede adres: "Als u eenmaal een keuze gemaakt hebt zijn we natuurlijk graag bereid bij u aan huis alles in te meten en te monteren. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, is de maatvoering van deuren lang niet altijd standaard, zelfs niet in moderne huizen. Ieder huis is anders. En hoe dan ook moet de deur goed afgesteld worden. Nauwkeurigheid is belangrijk."

Beslag als sieraad voor uw deur
Beslag voor uw deur is tegenwoordig meer dan alleen functioneel. Door de diversiteit van het aanbod kan goed gekozen beslag bijdragen aan de unieke eigen uitstraling: van klassiek design tot industrieel. "Ook daarin hebben we een ruim assortiment in verschillende materialen: RVS, messing, koper of brons, we hebben voor iedere stijl een passend beslag."

Bel of kom langs voor een persoonlijk advies en prijsopgave. Houtmarkt Tanthof is te vinden aan de Tanthofdreef 13. Val gerust met de deur in huis!