Foto: Roeland Heuff
Foto: Roeland Heuff

Kerstmarkt de Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder:De knusse kerstmarkt voor het hele gezin!

Algemeen

DELFT - De Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder, een hele volle mond maar het is gewoon een hele gezellige kerstmarkt voor het hele gezin!

Op woensdag 14 december toveren we de parkeerplaats van het Hampshire Hotel Delft Centre tussen 14.00 uur tot 20.00 uur om tot een knusse kerstmarkt. Er zullen 25 kraampjes staan met leuke spullen die je onder de kerstboom kunt weg geven. Of om gewoon zelf te houden natuurlijk. Daarnaast zullen er een hoop kinderactiviteiten plaatsvinden. Buiten kan je je balans op een snowboard simulator oefenen, op een springkussen springen en op de foto met de Kerstman of Olaf van Frozen. Binnen in het hotel kan je met je gezin op de foto in kerststijl, kunnen kinderen worden geschminkt of kan je gewoon een lekker warm glühweintje scoren.

Dit jaar zal de Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder alweer voor de 8e keer georganiseerd worden. De Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder wil hiermee wat gezelligs en positiefs organiseren voor het hele gezin en de wijk zo verbinden met elkaar. Daarom zullen diverse ondernemers uit de wijk zichzelf presenteren met dank aan een bijdrage van het Ondernemersfonds Delft.

Wil je alles nog even teruglezen, houdt dan de facebookpagina Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder in de gaten.

Datum: Woensdag 14 december 202022

Plaats: Hampshire Hotel Delft Centre

Tijden: 14.00 tot 20.00 uur