Afbeelding

Lichtpuntjes van Vrijenban en Wippolder: een gezellige kerstmarkt

Algemeen

De Lichtpuntjes van de Vrijenban en de Wippolder. Het is een mond vol, maar het is gewoon een hele gezellige kerstmarkt voor het hele gezin.

Deze is op vrijdagavond 15 december van 17.00 uur tot 21.00 uur op het terrein van het Historisch Joris aan de Jorisweg - waar de kerstman staat. Hier zullen die avond kraampjes staan met leuke cadeautjes voor onder de boom. Of om gewoon zelf te houden, natuurlijk. Daarnaast zullen er veel kinderactiviteiten plaatsvinden, waaronder een sneeuwpop springkussen, een echte mini zweefmolen, kinderen kunnen worden geschminkt, je kan op de foto met de Kerstman of de sneeuwpop en er kunnen kerststukjes gemaakt worden. Al die bezigheden krijg je trek van. Gelukkig is daar ook aan gedacht met popcorn en suikerspinnen, poffertjes en natuurlijk zal er gezorgd worden voor heerlijke warme gluhwein en chocolademelk. Dit jaar zal de Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder alweer voor de vijfde keer worden georganiseerd. De Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder wil hiermee wat gezelligs en positiefs organiseren voor het hele gezin en de wijk zo verbinden met elkaar. Al deze ingrediënten bij elkaar zorgen ervoor dat dit een heel gezellige avond gaat worden met veel leuke activiteiten!

Meer informatie
Wil je op de hoogte blijven van alle leuke dingen die je op de kerstmarkt kan terug vinden of wil je nog een kraam? Hou dan www.yourevents.nu in de gaten voor meer en actuele informatie. En voor de laatste nieuwtjes of leukste feitjes, dan is er natuurlijk een facebook pagina: Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder.

Datum: Vrijdag 15 december
Plaats: Historisch Joris bij de Kerstman
Tijden: 17.00 tot 21.00 uur
Entree: gratis