Vier de feestdagen!
Vier de feestdagen!

Vier de feestdagen in Delft!

Algemeen

Vier de feestdagen in Delft! In december is Delft een echt wintersprookjesland. Tijdens de Donkere Dagen van Delft geniet je van een prachtig lichtfestijn. Zo keert op 13 december de Lichtjesavond terug. De kerstboom wordt ontstoken en de gezelligheid kan beginnen.
In WestCord Hotel Delft is het mogelijk om te genieten van een feestelijk arrangement. Van 12 december tot en met 6 januari geniet je van een overnachting met uitgebreid ontbijt en een feestelijke verrassing.
Naast een overnachting in het hotel is het ook mogelijk om te aan te schuiven bij een feestelijke kerstlunch. Op eerste kerstdag wordt Restaurant BLUE Dining omgetoverd in de kerstsferen, waar je kunt genieten van een 4-gangen kerstlunch met verschillende lekkernijen. Zo proef je o.a. de lekkerste garnalencocktail, stoofpeertjes of parelhoen. Maak de lunch compleet met een bijpassend wijnarrangement.


Vier de feestdagen met uw gezin, geliefde, vrienden of familie en sluit 2022 feestelijk af! Wij verwelkomen u graag! Kijk voor meer informatie en het menu op: westcordhotels.nl/feestdagen-delft