Afbeelding

De Brasserij: extra feestelijk rond de feestdagen

Algemeen

In de Brasserij kun je het hele jaar door genieten in een gezellige en gastvrije sfeer. Rond de feestdagen is dat al helemaal het geval.

De Brasserij is een moderne stadsboerderij voor al uw feesten, partijen en bruiloften. De Brasserij is hèt adres om je (familie)feestje te vieren. Bovendien kun je er lekker lunchen of genieten van een heerlijke high tea of high wine. In november is er een speciale actie: 25% korting op de high tea en high wine.

Rond de feestdagen is het er extra feestelijk. Zo is er zaterdag 2 december een Sinterklaas-pubquiz met bitterballen, pepernoten en mooie prijzen. Zondag 3 december is er de Pieten-Brunch. Die dag zullen ook de kokpieten van de partij zijn. Vanaf 6 december is de Brasserij helemaal ondergedompeld in kerstsferen. Op 1e en 2e kerstdag kunt u reserveren voor een sfeervolle kerstbrunch met een heerlijk dessertbuffet. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar.

En na de jaarwisseling met familie, vrienden of collega's een toost uitbrengen op het nieuwe jaar? Ook hiervoor is de Brasserij bij uitstek een geschikte locatie.

De Brasserij bevindt zich aan de Brasserskade 2 en heeft een ruime parkeerplaats voor de deur. Zie voor nog meer informatie en prijzen de website www.brasserij.nl of bel naar 015-2145385.