Aad, Marcel en Janneke van Hubo Delfgauw
Aad, Marcel en Janneke van Hubo Delfgauw

Hubo Delfgauw sterk in maatwerk

Algemeen

DELFGAUW- Hubo bestaat 55 jaar en ook in de vestiging Delfgauw merkt men daar iets van. De winkel is versierd en de klant kan in de jubileum folder profiteren van leuke acties als een gratis stoffer en blik bij besteding vanaf 25,- en kans op een ballonvaart bij aanschaf van Hendrik Jan tuingereedschap. Deze laatste actie, waarbij de kassabon geüploaded dient te worden, loopt nog tot en met 18 september.

Hubo manager Aad Rensen bemerkt echter geen extra klandizie door deze acties. “De klant weet toch de weg wel te vinden vanwege ons maatwerk. Hier zijn en blijven we sterk in en daar staan we om bekend. Onze hoofditems zijn horren, binnen zonwering en kastenwanden. Het maatwerk is sinds de winkel weer open mocht tijdens de Corona crisis alleen maar toegenomen. Onze vaste medewerker is de hele dag onderweg!”   

Meten is weten
Volgens Aad is maatwerk op den duur efficiënter dan zelf aan de slag te gaan. “Ik merkte het onlangs weer bij een klant die horizontale jaloezieën wilde, maar wel binnen twee weken. Dat red je met maatwerk niet, want er moet eerst ingemeten worden en daarna wordt het op maat gemaakt. Ze ging dan wel naar Ikea, maar daar kwam ze toch van terug. Een en ander paste namelijk niet. Of we toch maar langs wilden komen”. Hubo Delfgauw levert maatwerk in een straal van minimaal vijftien kilometer in de regio.
De Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie werd in 1967 omgedoopt tot kortweg Hubo. Naast het maatwerk in horren, zonwering en kastenwanden kun je er terecht voor klusadvies, doe-het-zelf benodigdheden, verf mengen, sleutelservice, op maat laten zagen, vloeren, deuren, traprenovatie en bezorgservice.