<p>Robert en Wilma Hekkema bij de technisch gerestaureerde DS,<br>een hobby van Robert zelf. (foto&#39;s: ML)</p>

Robert en Wilma Hekkema bij de technisch gerestaureerde DS,
een hobby van Robert zelf. (foto's: ML)

Garagebedrijf Citonda in Delfgauw: ook in Coronatijd goed toegankelijk

  autonieuws

DELFGAUW - In Delfgauw, aan de Noordeindseweg, vind je Garagebedrijf Citonda. Het bedrijf dat in Delft en omgeving al meer dan veertig jaar dé specialist is in het merk Citroën.

Dit bedrijf, dat persoonlijke service voor de klant op nummer één heeft staan, heeft zich sinds enige tijd aangesloten bij Eurorepar. “Door ons aan te sluiten bij Eurorepar, proberen wij naast onze trouwe huidige klantenkring ook de niet-Citroën-rijders te verwelkomen in onze werkplaats en showroom”, zegt Wilma Hekkema van Garagebedrijf Citonda.

Eurorepar car service
Eurorepar is een initiatief van PSA Groupe, waar onder andere de merken Citroën, Peugeot en de DS-lijn onder vallen, en is opgericht in 2003. Dit multimerken netwerk heeft inmiddels meer dan 3.400 vestigingen binnen Europa. Citonda is één van de ‘nieuwe’ nieuwe partners in Nederland en is daar erg blij mee. “Eurorepar kan ons geweldig steunen in de serviceverlening naar onze klanten toe, met name voor de multimerken “, aldus Wilma Hekkema. Niet alleen geniet het bedrijf van de kennis en kunde van Eurorepar, ook kunnen de technici nu gebruikmaken van een groot assortiment scherp geprijsde onderdelen.

Reparatie en onderhoud
Bij Citonda kunt u altijd terecht voor reparatie en onderhoud van nieuw tot oud, het wisselen van banden, bandenopslag, APK, EOBD uitlezen, schadeherstel en trekhaakmontage. Ook zijn er altijd diverse betrouwbare occasions op voorraad die standaard worden afgeleverd met een nieuwe APK. “Natuurlijk zijn we onze klanten graag ter wille in Coronatijd’, zegt ze.

Coronatijd
“Overal in de showroom staan transparante schermen, er komen niet te veel mensen tegelijkertijd binnen en we houden afstand. Meteen doorlopen naar de garage is helaas niet meer mogelijk.”
Voor meer informatie kunt u even bellen naar (015) 261 23 91 of neem alvast even een kijkje op de website www.citonda.nl voor een leuke Citroën occasion.

Meer berichten
 
CustomHtml_1