Citonda is op zoek naar monteurs om het team uit te breiden.
Citonda is op zoek naar monteurs om het team uit te breiden. Foto: Picasa

Dorpsgarage Citonda in Delfgauw zoekt monteurs

kijk op de wijk

"Wij staan voor u klaar op alle fronten." Bij dorpsgarage Citonda in Delfgauw staat het team van Robert en Wilma Hekkema voor u paraat. Wil jij als autotechnicus graag deel uitmaken van dat team? "We hebben ruimte voor monteurs."

Wie bij het woord 'dorpsgarage' het idee krijgt van een ouderwets autobedrijf zit helemaal verkeerd. Bij Citonda aan de Noordeindseweg in Delfgauw lopen ze niet bepaald achter. Maar de service en knowhow zijn wél gewoon ouderwets goed. "Wij kennen onze klanten nog bij naam", aldus eigenaar Robert Hekkema. Citonda staat voor Citroën, Onderdelen en Accessoires. "We zijn geen Citroëndealer, maar wel van oudsher gespecialiseerd in dit merk", legt Robert uit. Je kunt echter bij Citonda terecht voor en met àlle merken. "Wij verkopen nieuwe en gebruikte auto's, en dragen zorg voor reparatie, onderhoud en schadeafhandeling. Ook voor demonteerwerk, trekhaakmontage of spuitwerk bent u bij ons aan het goede adres. Bent u op zoek naar iets speciaals? Wij voeren graag een zoekopdracht voor u uit."
Voor kleine klusjes als het vervangen van en lamp of een accu kun je gewoon even binnenlopen. Moet uw auto wel blijven, dan voorziet Citonda altijd in vervangend vervoer: een auto, of desgewenst een fiets. "Ook de bus stopt hier voor de deur", lacht Robert. Het is maar een voorbeeld van hoe het team haar best doet haar klanten zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Teamuitbreiding
En dat team kan uitbreiding gebruiken: "We zijn op zoek naar mensen", aldus Wilma. "Wat we bieden is een mooie baan in een goede uitgeruste werkplaats. We maken gebruik van alle gespecialiseerde apparatuur die nodig is voor moderne auto's. Je werkt in en hecht team dat op elkaar is aangewezen. Uiteraard wordt je geregeld bijgeschoold om helemaal up to date te blijven! We hebben plek voor een eerste of tweede monteur, maar ook voor een leerling-monteur. Dus is het jouw droom om met auto's te kunnen werken? Kom dan eens praten!

Winterbanden
Ondertussen gaat het werk door. Inmiddels zitten we volop in het najaar en dat is vanouds de tijd om de zomerbanden in te wisselen voor winterbanden. Want met winterbanden rij je in de koude maanden ècht een stuk veiliger! "Je kunt bij ons terecht voor het wisselen zelf, voor het onderhoud van banden, en uiteraard ook voor de opslag van je zomer- of winterbanden", aldus Wilma.
Meer weten over Citonda? Kijk op www.citonda.nl. Citonda is ook te volgen op Facebook.

!