<p>Het team van Fysio Delfgauw gaat er samen met u weer een gezond en beweeglijk jaar van maken!</p>

Het team van Fysio Delfgauw gaat er samen met u weer een gezond en beweeglijk jaar van maken!

Groeiend Fysio Delfgauw ondersteunt op maat

DELFGAUW- “Goed bewegen is fijn leven”. Onder dit motto staat Fysio- en Manuele Therapie Delfgauw ook in het nieuwe sport- en bewegingsseizoen weer voor u klaar. Met een team dat groeit in kwantitatief en kwalitatief opzicht, wordt ondersteuning van en advies over sportief bewegen en een gezonde levensstijl gegeven.

Dit gebeurde letterlijk op locatie, tijdens het tennistoernooi van de nabijgelegen Tennisvereniging De Delftse Hout. In de stand van Fysio Delfgauw konden tennissers tijdens een inloopspreekuur terecht voor advies over blessures of bewegen. Een verademing dat dit weer mogelijk was na de Corona restricties, vindt ook fysiotherapeute Inge de Jong. “Nadat er een tijd geen toernooien waren, is het leuk dat wij nu weer ondersteunend bezig konden zijn voor de vereniging waar wij ons aan verbonden hebben. Ook kunnen mensen wetenswaardigheden over blessures en pijn halen uit onze informatieve video’s op de website”. 

Binnenlopen voor sport- en bewegingsadvies kan ook op dinsdagavonden vanaf 19 uur tijdens het inloopspreekuur van Fysio Delfgauw bij Anytime Fitness. “Met het nieuwe sportseizoen voor de deur en gewapend met goede voornemens na de zomervakantie kunnen mensen ook op deze locatie terecht voor adviezen”, aldus Inge. “Deze worden gegeven door onze recente aanwinst Jhonny Fens, die ons team in mei is komen versterken. We kwamen therapeuten tekort in onze groeiende praktijk en draaien nu met een team van zeven”. 

Anytime is tevens het toneel van een item van deze tijd, de Corona revalidatie. Specialisten Vincent, Matthijs en Jan-Jaap van Fysio Delfgauw hebben officiële cursussen gevolgd voor het begeleiden van ex-COVID patiënten op de conditionele weg terug. Wie conditionele klachten houdt na COVID kan via de huisarts een afspraak bij de praktijk maken. Juist door Corona zijn mensen ook anders omgegaan met sport activiteiten. Inge: “De beperkende maatregelen zorgden ervoor dat men letterlijk en figuurlijk stil kwam te staan. Ook het beweegpatroon werd anders door bijvoorbeeld thuiswerk. Bij twijfels tijdens het moed verzamelen om het ritme er weer in te krijgen kunnen wij steun bieden”. Geschikt hiervoor is ook de Beweegkuur. Via de huisarts en in samenwerking met diëtisten en een lifestyle coach werkt men in een tweejarig programma aan fit- en gezondheid.

Vincent Hestens ontvangt deze maand zijn officiële diploma als manueel therapeut en Inge de Jong als Erkend Voetentrainer.

Rianne Dekker
Meer berichten
 
CustomHtml_1