De BMW Cabrio 428i High Executive is een sportieve auto. (Foto: PR)
De BMW Cabrio 428i High Executive is een sportieve auto. (Foto: PR) Foto:

EDA de Heus: Sportief rijden met de zon mee

Algemeen

DEN HOORN – Het seizoen voor cabrio’s voorbij? Welnee. Ook in de nazomer kun je nog prima met open kap rijden en genieten van frisse lucht en ruimte om je heen.

Bij Bosch Car Service EDA de Heus in Den Hoorn staat de perfecte cabrio voor je klaar: een BMW uit de 4 serie: de Cabrio 428i High Executive. Zoals de naam al aanduidt een auto met stijl en mogelijkheden, en uiterst compleet uitgerust. De cabrio is uit 2015 en heeft sindsdien ruim 122.000 kilometer gereden. Comfort vindt je terug in alle details; van de automatische transmissie tot de lederen bekleding, de  verwarmde voorstoelen en de innovatieve nekverwarming voor als het toch wat frisjes wordt. Uiteraard ontbreekt ook cruise control, een navigatiesysteem en airconditioning, voor als je met een dicht dak rijdt, niet. En uiteraard bedien je de kap elektrisch. De auto heeft een sportief uiterlijk, mede door de lichtmetalen velgen en het sportstuur. Kortom: dé auto voor een mooie nazomerdag! Kom kijken of een proefrit maken bij Bosch Car Service EDA de Heus. Of kijk naar één van de andere mooie occasions.

Alles onder één dak
APK-keuring, accucheck, bandenservice of pechhulp: Bij EDA de Heus vind je alles voor uw auto onder één dak: verkoop van nieuwe auto’s en occasions, reparatie, onderhoud en meer. Vakkundig, betrouwbaar en betaalbaar. Bij Bosch Car Service EDA de Heus behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij het bedrijf terecht voor onderhoud aan uw nieuwe auto. Bij onderhoud en reparatie wordt altijd gebruik gemaakt van originele kwaliteitsonderdelen. En de ruime ervaring van het team zorgt ervoor dat het allemaal soepel en vlot verloopt. Bosch Car Service monteurs volgen jaarlijks technische trainingen van Bosch. Ondanks deze trainingen kan het voorkomen dat een autobedrijf het defect aan uw auto niet gemakkelijk vindt. Er staat in dat geval een technische Bosch-expert klaar om hen te helpen uw auto weer in orde te maken. Dus graag tot ziens bij Bosch Car Service EDA de Heus aan de Harnaschdreef 9 in Den Hoorn. www.edadeheus.nl.