Het team van Autobedrijf Harteveld staat voor u klaar. (Foto: PR)
Het team van Autobedrijf Harteveld staat voor u klaar. (Foto: PR)

Ook in het buitenland vertrouwen op je dorpsgarage

Algemeen

PIJNACKER – Een auto, dat is beleving. Sfeer, uitstraling. Kortom: een auto moet karakter hebben. En je wilt natuurlijk dat er goed voor gezorgd wordt. 

Autobedrijf Harteveld aan de Delftsestraatweg 26C in Pijnacker heeft dan ook auto’s voor de liefhebber. Bij de rond de 30 occasions op voorraad zit eigenlijk altijd wel een pareltje. Alle occasions bij Autobedrijf Harteveld worden standaard afgeleverd met een beurt, APK en twaalf maanden BOVAG garantie. Daar komt ook nog eens standaard twaalf maanden mobiliteitspas, met pechhulp, gratis bij. Kortom: niet alleen de auto is compleet, de service is dat ook!

Naam
Autobedrijf Harteveld heeft dan ook een naam hoog te houden. Het bedrijf is al sinds 1963 dealer voor het merk Saab in de regio Delft en is daarnaast specialist in Subaru, Volvo en Ford. “Maar we voeren onderhoud uit aan alle merken en types auto”, benadrukt directeur Leo Harteveld. Onderhoud, reparatie, banden, trekhaken, airco- of wintercheck, je kunt voor van alles terecht en kunt rekenen op vakkundige behandeling, goed advies en een scherpe prijs. En een afspraak maak je zó, via www.autobedrijfharteveld.nl.

24/7 Pechhulp
En met de zomer in gedachten: vertrouw op reis op de pechhulp van Carteam! Overal in in Europa of thuis voor de deur: met één telefoontje zet je de pechhulp in gang. Een medewerker gaat na of je auto ter plaatse gerepareerd kan worden, indien noodzakelijk wordt er vervangend vervoer geregeld. De service geldt 24 uur per dag en 7 dagen per week. Na inschrijving ontvang je de Carteam Pechhulpkaart, zodat je altijd contact op kan nemen met Hartevelds afdeling van Carteam Mobiliteitsservice. “We zijn en blijven een dorpsgarage, maar je kunt overal op ons rekenen!”

Autobedrijf Harteveld
Tel : 015-2565100
www.autobedrijfharteveld.nl.