Win kaarten voor Tino Martin & Friends!

SCHEVENINGEN - Op donderdag 1 september kun je genieten van live muziek op het strand tijdens Tino Martin & Friends Live on the Beach. Dit is hét feest waar je bij moet zijn!

Tino Martin, geboren om de hoek van het Scheveningse strand, tekende in 2013 een contract bij Studio One. Dit resulterende al snel in het nummer ‘Doe Wat Je Wil’. Een jaar later bracht hij drie singles uit waarna in oktober 2015 ook zijn eerste studioalbum verscheen ‘Jij Liet Me Vallen’. Dit album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live) en ruim een jaar later stond hij voor 17.000 uitzinnige fans in een uitverkochte Ziggo Dome wat hij nog een paar keer herhaalde. Vanuit zijn succesvolle deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’, bracht hij een versie van een song van Glen Faria: ‘Zij Weet Het’ uit. Dit nummer werd een echte Top 40-hit waarmee hij zowel een Gouden als Platina Award behaalde. Daarna ging het nog sneller en gaf hij een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam, deed hij o.a. een duet met René Froger ‘Proost Op Het Leven’ en bracht de populaire top 40 single ‘Loop Niet Weg’, als uitvloeisel van een bijzondere samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters. Tijd om op 1 september zijn vrienden op te trommelen terug te keren naar zijn roots Den Haag… om precies te zijn Scheveningen om daar een groots strandconcert neer te zetten waar we nog heel lang over na zullen praten.

Delft op Zondag en het Kasteeltje mogen drie keer twee kaarten weggeven voor Tino Martin & Friends. Stuur het antwoord op onderstaande vraag naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl en maak kans! Vraag: Welke vriend van Tino Martin wordt op de foto door Charles van Harling geïnterviewd?

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1