Wie interviewt Charles hier?
Wie interviewt Charles hier?

KREZIP – LIVE on the BEACH

Algemeen

De zeer succesvolle band KREZIP geeft op Zondag 15 Mei 2022 een groot concert op het strand van Scheveningen: KREZIP – LIVE on the BEACH.

Na een succesvolle comeback met een optreden Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome afgelopen najaar heeft de Krezip de smaak te pakken. De band heeft het zo naar haar zin op het podium en de reacties van het publiek zijn zo hartverwarmend, dat de bandleden hebben besloten om de zomer flitsend te starten met een groot concert op het strand van Scheveningen. “We zijn nog steeds high van onze shows in de Ziggo Dome en kunnen dus niet wachten om weer te spelen in 2022”, aldus Jacqueline Govaert. “We kijken er ongelofelijk naar uit om het zomerseizoen te openen met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH. Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden!” 

Doorbraak
Krezip brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze diverse grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’.
In 2009 besloot de band te stoppen en ging ieder zijn eigen weg. Begin van 2019 kondigde de band aan weer bij elkaar te komen voor een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Tevens kwam er een nieuw album. Het album heeft inmiddels de Gouden status behaald en single ‘Lost Without You’ werd bekroond met Platina. Blok vanaf nu zondag 15 Mei in je agenda, want deze dag moet je bij zijn.

Het kasteeltje en Delftopzondag mogen 4 x2 kaarten weggeven!

Vraag: hoe heet de zangeres van Krezip die door Charles van Harling wordt geïnterviewd?
Stuur je antwoord naar tot woensdag 11 mei naar
maakkansopkaarten@delftopzondag.nl.

Afbeelding
!