De genomineerde kunstwerken
De genomineerde kunstwerken

Stemmen voor kunstwerk in de gemeente

PIJNACKER-NOOTDORP - De komende weken telt uw stem voor kunst in Pijnacker-Nootdorp. De afgelopen maanden zijn er 10 kunstwerken en ontwerpen ingediend voor de derde editie van het project Kunst in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp.  

Bij dit project maken regionale kunstenaars kans om hun kunstwerk geplaatst te krijgen op de wisselsokkel op de Markt in Nootdorp én een vergoeding van 3.000 euro. Uit alle inzendingen heeft de vakjury in een eerste ronde een selectie gemaakt van 8 kunstwerken. De genomineerden zijn Renée Du Clou, Hans la Hey, Ben Jansen, Rob Kruizinga, Hans Kuyper en Fredy E. Wubben.

Stemmen
Alle inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp kunnen tot en met 4 september stemmen op de kunstwerken of ontwerpen van deze kunstenaars en zo meebepalen welk kunstwerk zij het liefst een jaar lang op de wisselsokkel willen zien. Stemmen kan via de website www.kunstindegemeente.nl.

Plaatsing kunstwerk
Voor 30 september wordt de winnaar van Kunst in de Gemeente Pijnacker-Nootdorp bekend gemaakt. De plaatsing én onthulling van het winnende beeld zal plaatsvinden in najaar 2022.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1