Het team van Sleutelspecialist Delft
Het team van Sleutelspecialist Delft

Sleutelspecialist Delft

Al 25 jaar is Sleutelspecialist Delft een begrip. Jeroen runt sinds 1997 deze mooie winkel in Delft. Samen met Roland en Martijn die veelal op locatie bij klanten of bedrijven te vinden zijn. Jeroen werkt zelf met collega Tim in de winkel om klanten te voorzien van advies, sleutels bijmaken en reparatie van sloten. Je kunt ons vinden aan de Choorstraat 53, een echte gezellige winkelstraat.

Het assortiment is in de loop der jaren behoorlijk verrijkt. Inbraakwerend- en brandvertragende kluizen, raam- en deurbeslag, insteeksloten en meerpuntssluitingen. Sleutels bijmaken van een simpele klaviersleutel tot een certificaat sleutel kunnen wij voor u maken. Jeroen: ‘We doen graag net die twee stapjes extra om een goed resultaat te behalen voor onze klant.

Gelijksluitende cilinders
Wanneer repareren of opknappen binnen de mogelijkheden past in plaats van direct nieuw te verkopen zetten we ons daar graag voor in. De combinatie van goed contact met de klant, de beste oplossing zoeken en kwaliteit leveren is in onze ogen en goede formule.’ Momenteel is er veel vraag naar gelijksluitende cilinders. Oude cilinders zijn eenvoudig zelf te vervangen voor nieuwe. Gelijksluitend heeft het voordeel dat op meerdere doorgangen één sleutel benodigd is.

Contact
Sleutelspecialist Delft
Choorstraat 53
2611 JE Delft
Telefoonnummer: 015 213 3226
Website: www.sleutelspecialistdelft.nl
Email: info@sleutelspecialistdelft.nl
Openingstijdens: Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.  

Sara Tholenaars
Meer berichten
 
CustomHtml_1