Jeroen van der Werf is dé specialist op het gebied van sleutels.
Jeroen van der Werf is dé specialist op het gebied van sleutels.

Met Sleutelspecialist Delft is uw huis altijd goed op slot

en om het huis

DELFT - Natuurlijk kunt u bij Sleutelspecialist Delft in de Choorstraat 53 terecht voor het bijmaken van allerlei soorten sleutels, zoals huissleutels, fietssleutels en autosleutels met startonderbreking.

“Tevens verkopen wij in onze winkel diverse hang- en sluitwerk, in ons beveiligingsadvies houden wij de richtlijnen van het Politie Keurmerk aan”, zegt Jeroen van der Werf. “Zodat je weet dat je woning goed beveiligd is. Als mensen in de zomer toch op vakantie gaan, is dat een uitgelezen moment voor inbrekers om hun slag te slaan. Dit is dus een goed moment om de beveiliging van uw huis aan te scherpen, door bijvoorbeeld anti-kerntrekbeslag te installeren. Als u dat niet zelf kunt, komen wij dit uiteraard bij u doen. Bent u de sleutels helemaal zat en kiest u voor gemak, dat kan! In de winkel hebben we demomodellen van een hangslot met vingerscan en een cilinder die onder andere te openen is met uw telefoon.”
En hij vervolgt: “Ook hebben wij een assortiment brandwerende en inbraakvertragende kluizen. Fijn om te weten dat uw kostbare en dierbare spullen veilig opgeborgen zijn! Wij hebben verschillende soorten en maten staan in de winkel.” Meer info kunt u vinden op www.sleutelspecialistdelft.nl of kom langs in de winkel!