<p>Medewerker Sleutelspecialist</p>

Medewerker Sleutelspecialist

Sleutelspecialist Delft

DELFT -  Aan de Choorstraat 53 kun je bij Sleutelspecialist terecht voor het bijmaken van allerlei soorten sleutels, denk maar aan fietssleutels, huissleutels, autosleutels en nog veel meer. Naast dat de mensen er terecht kunnen voor het bijmaken van sleutels kan je hier ook terecht voor divers hang- en sluitwerk. 

Kluizen
Zij beschikken over een assortiment kluizen, sommige zijn inbraakwerend en sommige kunnen goed brand verdragen. Ideaal om je belangrijke papieren of spullen in op te bergen.

Elektronische cilinders
Sleutelspecialist beschikt over elektronische cilinders. Met elektronische cilinders kun je met je telefoon of met een tag een deur openen. Er is dan een toegangscontrole, zo kan de beheerder zien wie en wanneer naar binnen is geweest.

Veilig wonen
Sleutelspecialist Delft is een bevoegd Politiekeurmerk bedrijf. Dit betekent dat zij voldoen aan alle voorwaarden om een huis te keuren volgens het Keurmerk Veilig Wonen.

Voor meer informatie kan je kijken op www.sleutelspecialistdelft.nl. Ook kan je mailen naar info@sleutelspecialistdelft.nl of bellen naar 015 21 33 226

Meer berichten
 
CustomHtml_1