Een aantal exemplaren uit het verder uitgebreide assortiment lege behuizingen van Sleutelspecialist Delft.
Een aantal exemplaren uit het verder uitgebreide assortiment lege behuizingen van Sleutelspecialist Delft.

Sleutelspecialist Delft, ook alleen al voor een nieuwe autosleutel-behuizing

Algemeen

DELFT – De ontwikkelingen op het gebied van autosleutels staan niet stil. Sleutelspecialist Delft is ook al weer jaren het aangewezen adres voor reparatie of bijmaken van autosleutels.

De ontwikkelingen op het gebied van autosleutels staan niet stil. Veel nieuwe auto's worden al lang niet meer uitgerust met een contactslot met een gewoon autosleuteltje. De nieuwere modellen hebben autosleutels met een startonderbreker en een transponder. "De verschillende automerken brengen steeds nieuwe modellen op de markt. Steeds extra types, met eigen patenten van de automerken. Ondanks de grote diversiteit, kunnen wij alle types voor onze klanten kopiëren en bijmaken."
Autosleutels zitten tegenwoordig dus vol elektronica. De updates voor de startonderbrekers en transponders krijgt men op tijd binnen, zodat Sleutelspecialist Delft aan alle vragen gehoor kan geven.
Uiteraard is ook alle apparatuur in de winkel aanwezig om de sleutels te (her)programmeren. Bijvoorbeeld de Megamos Krypto transponder en nog wat recenter de ID48. De laatste is geschikt voor de kenmerkende transpondersleutels van de merken Fiat. Skoda, SEAT, Volvo, Audi, Opel en Volkswagen. Een tijdje geleden is de winkel in de Delftse binnenstad helemaal verbouwd. Een nieuwe uitstraling en een beter overzicht van alles op sleutelgebied en kluizen. Ook de afdeling autosleutels heeft een goede, in het oog springende plek in de winkel gekregen. Jeroen van der Werf vertelt: "De contactsleutels voor de auto hebben nu een goede presentatie gekregen, met een eigen plaats in de winkel. Lekker overzichtelijk en de klanten kunnen zo beter en sneller geholpen worden. Met ook plaats voor het weer verder uitgebreide assortiment lege behuizingen, die merkloos of van diverse automerken beschikbaar zijn. Wij kunnen dus ook de startonderbreker of afstandbedieningsfunctie overzetten in een nieuwe behuizing, als uw eigen behuizing beschadigd of kapot is."

Sleutelspecialist Delft
Verwersdijk 2
2611 NH Delft
(015) 213 32 26
www.sleutelspecialistdelft.nl