Foto: Gerben Quist
Foto: Gerben Quist

CANIDREAM Open Air bij The Culture

DELFT - Op zaterdag 20 augustus is het tijd voor CANIDREAM Open Air. Dit is een festival vol met muziek, workshops en activiteiten. CANIDREAM Open Air vindt plaats op het terrein van wijkcentrum The Culture tussen 15.00 uur en 21.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen.

CANIDREAM Open Air is een openluchtfestival op het terrein van wijkcentrum The Culture in de wijk Buitenhof, waarbij jongeren en buurtbewoners met elkaar kunnen genieten van allerlei activiteiten zoals live acts en sport- en muziekworkshops.

CANIDREAM
CANIDREAM is een sociaal-culturele instelling en heeft als doel om met behulp van sport, cultuur en techniek het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van jongeren in de kwetsbare tienerjaren te vergroten. De interventiemethodiek van de stichting bestaat uit het inzetten van rolmodellen, het bijbrengen van 21e-eeuwse vaardigheden en het dienstbaar zijn aan de maatschappij. Ze vergroten de sociabiliteit, de toekomstbestendigheid en de bewustwording van eigen gedrag.

Jubileum
CANIDREAM pakt extra groot uit met dit evenement, omdat ze vieren dat ze 5 jaar bestaan als stichting. “In die 5 jaar hebben we fantastische dingen bereikt”, aldus Jim Jansen van CANIDREAM. “Door middel van sport en cultuur is CANIDREAM een veilige plek geworden waar jongeren terecht kunnen om zichzelf en hun talenten te ontwikkelen. Zo hebben we hele mooie projecten mogen uitvoeren, waar we eeuwig dankbaar voor zullen zijn, zoals onze online muziekcompetitie YourMic, schrijverskampen, en maatschappelijke projecten zoals BASI, waarbij in negen steden door heel Nederland jongeren impact maken op elkaar en hun omgeving.”

Zones
“Het had natuurlijk nooit zo ver kunnen komen zonder de hulp van onze gewaardeerde partners. Daarom zal een aantal partners ook een eigen zone krijgen waarin ze kunnen laten zien aan de Delftse jongeren wat ze te bieden hebben. Er is een Kids Zone met een stormbaan, een Sport Zone waar kickboks-workshops zijn, een Culture Zone met een graffiti workshop en een Innovator Zone met een DJ workshop en een expositie over 5 jaar CANIDREAM. Op deze manier gaan we samen met elkaar een fantastische dag verzorgen aan het eind van de zomervakantie, om zo jongeren met een goed gevoel het nieuwe schooljaar weer in te laten gaan.”

YourMic
Tijdens CANIDREAM Open Air zal ook de finale plaatsvinden van de online muziekcompetitie YourMic! “De afgelopen weken hebben zestien supertalenten deelgenomen aan een spannende afvalrace, waarbij ze verschillende workshops hebben mogen bijwonen van professionals uit de muziekindustrie. Uiteindelijk strijden tijdens de finale de twee overgebleven supertalenten tegen elkaar op de grote BASI Stage om de felbegeerde hoofdprijs: een videoclip ter waarde van 1000 euro.”

Kortom: een dag vol vette acts en leuke activiteiten! Kom dus op 20 augustus, tussen 15.00 uur en 21.00 uur naar CANIDREAM Open Air bij The Culture!

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1