Latoya Boele en Claire Vulto  van The Food Hospital. (Foto: PR)
Latoya Boele en Claire Vulto van The Food Hospital. (Foto: PR)

The Food Hospital voelt zich thuis bij Rodi

DELFGAUW – Het is natuurlijk geen nieuws meer dat voeding en gezondheid nauw met elkaar verbonden zijn. En toch zien veel mensen met klachten deze relatie over het hoofd.

The Food Hospital in Delfgauw houdt zich daar juist mee bezig, zo vertelt Latoya Boelé: “Als mensen met gezondheidsklachten bij ons komen proberen we door middel van testen te ontdekken waar de disbalans in het lichaam zit en hoe we die kunnen verbeteren. En de sleutel daarvoor zit inderdaad heel vaak in leefstijl en voeding.” Bij die testen kun je denken aan ontlastingsonderzoeken, hormonale speekseltesten, (SIBO)ademtesten of bloedanalyses. “Iedereen die wil investeren in de eigen gezondheid is welkom bij ons”, aldus Latoya. “We voeren eerst een uitgebreid intakegesprek om te zien wat de klachten zijn en hoe we u daar het beste mee kunnen helpen. Bent u benieuwd of The Food Hospital iets voor u kan betekenen? Profiteer dan van de openingsactie in augustus: 15% korting op alle testen en de eerste 15 minuten van het intakegesprek gratis! 

Onlangs verhuisde The Food Hospital naar een ander pand in de Verlengde Spiegelmakerstraat. Dat betekende natuurlijk veel werk en een nieuwe aankleding. Voor de aankleding van de gevel en de bestickering van de toonbanken wendde Latoya zich tot de professionals van Rodi Media. “We kregen de tip van een cliënt van ons. Ze hebben de hele gevel onder handen genomen en het is supermooi geworden. Precies de uitstraling en de kleurstelling die we wilden.” Het design van de nieuwe gevel leverde Latoya in dit geval zelf aan. Maar Rodi voert niet alleen uit maar ontwerpt ook. En staat klaar voor hulp en advies: “Ik ben heel vriendelijk geholpen en kon steeds bij ze terecht. Mijn cliënt had gelijk. Ik heb er geen spijt van dat ik Rodi heb ingeschakeld.”  

Meer berichten
 
CustomHtml_1