<p>Links: Orthomoleculair huidspecialist Charell Smits Rechts: Darmtherapeut Latoya (Foto: Koos Bommel&eacute;)</p>

Links: Orthomoleculair huidspecialist Charell Smits Rechts: Darmtherapeut Latoya (Foto: Koos Bommelé)

(Foto: KOOS BOMMELE)

The Skin Bar en The FoodHospital Delft voelen zich thuis bij Rodi


DELFT- Orthomoleculair Huidspecialist Charell en diëtist en Darmtherapeut Latoya hebben een samenwerkingsverband om cliënten optimaal te ondersteunen op het gebied van huidverbetering.

The Skin Bar
Charell richt zich binnen haar praktijk op huidverbetering en oplossingen op de lange termijn; “Ik doe geen losse behandelingen. Tijdens een intake bespreken we uitgebreid de wensen en vanuit daar bouwen we een traject op. “ Aldus Charell. Met The Skin Bar behandelt ze verschillende soorten huidproblemen. “Acne, pigmentproblemen, eczeem en huidveroudering zijn een greep uit de klachten waar mensen voor bij mij komen.” Charell onderscheidt zich op dit moment met de DNA-test. “De Skin DNA test is een diepgaand onderzoek in je DNA en geeft inzicht in jouw risicofactoren op vijf categorieën binnen huidveroudering.”

The Food Hospital
Bij The Food Hospital wordt de huid aangepakt van binnenuit met behulp van uitgebreide bloedanalyses en ontlastingsonderzoeken. Samen met Latoya gaat u uw lichaam optimaal voeden. Hierdoor komt u achter de oorzaak van uw gezondheidsproblemen. Naast voedingsadviezen voor de huid kunt u bij The Food Hospital terecht om u voorgoed te verlossen van uw darmklachten, meer energie te krijgen, hormonaal in balans te komen en gewrichtsklachten te verminderen. Voor overige klachten en het maken van een afspraak kunt u terecht op de website.

Rodi media & Contact
Charell en Latoya hebben hun keuken laten wrappen bij Rodi media; “Onze keuken was eerst helemaal wit, het is door de zwarte wrap van Rodi een luxer ogende keuken geworden.” Voor afspraken, contactgegevens en meer informatie kunt je terecht op de volgende websites: Skinbardelft.nl en Foodhospital.nl

Meer berichten