Wie wil bij EMS-Studio Pijnacker komen werken? (Foto: PR)
Wie wil bij EMS-Studio Pijnacker komen werken? (Foto: PR)

Trainer gezocht bij EMS-Studio Pijnacker

Algemeen

DELFGAUW – EMS: dat betekent een work-out van slechts vijftien minuten met merkbaar resultaat! De training slaat zo goed aan dat EMS-Studio Pijnacker op zoek is naar een ervaren trainer om het team te versterken. 

Een effectieve work-out in vijftien minuten? Edigna Vollebregt was er drie jaar geleden sceptisch over. Als personal trainer en groepsinstructeur is ze al jaren werkzaam in de fitnessbranche, en daar geldt toch nog altijd: ‘no pain, no gain’. Maar ze besloot het toch eens te proberen: “Tot mijn verbazing had ik er veel baat bij.” Overtuigd van de effectiviteit van EMS opende ze in april 2019 haar eigen studio aan de Delftsestraatweg 42 in Delfgauw. “Mijn eigen ervaringen leerden me dat dit iets is waar ik ook andere mensen mee kan helpen.”

Wat is EMS? 
EMS is een technologie waarbij de spieren tijdens de work-out worden gestimuleerd met kleine stroomstootjes. Dat zijn pijnloze impulsen. “Het effect daarvan is dat alle spieren heel diep en effectief worden getriggerd”, legt Edigna uit. “Daardoor is een EMS-training veel effectiever dan een gewone work-out. Waar bij een gewone training ongeveer dertig procent van je spieren wordt geactiveerd, is dat bij EMS maar liefst negentig procent.” Daarmee is EMS bij uitstek geschikt voor mensen die met weinig tijd toch goede resultaten willen behalen. “Ik merkte al snel dat mijn vetpercentage minder werd, en mijn spiermassa toenam.” Er zijn verschillende programma’s mogelijk, al naar gelang van het doel van de training en voor verschillende groepen, zoals senioren, of voor vrouwen na een zwangerschap. “Het mooie van EMS, is dat het geschikt is voor iedereen vanaf zestien jaar”, aldus Edigna. Voor mensen die willen afslanken of hun conditie willen verbeteren, maar ook voor mensen die te kampen hebben met klachten zoals rugpijn, artrose, fibromyalgie of reuma.”

Trainer gezocht
De studio loopt inmiddels zo goed dat Edigna op zoek is naar versterking: “We zoeken een collega die ervaring heeft met het trainen en begeleiden van mensen en die enthousiast is en graag samen met de klant samen het optimale resultaat wilt behalen. De ideale kandidaat is beschikbaar voor 1 a 2 avonden in de week en kan zelfstandig kan werken, is communicatief vaardig is en houdt van een uitdaging. Wij bieden die kandidaat een interne opleiding tot EMS trainer, een prettige werksfeer, vaste diensten en een prettige werksfeer met veel en intensief klantcontact. Kortom: een leuke werkplek met veel zelfstandigheid! Ben jij de aanvulling die wij zoeken? Solliciteer dan door een mail te sturen naar info@emsstudio-pijnacker.nl t.a.v.: Edigna

Meer informatie: kijk op www.emsstudio-pijnacker.nl.