Eigenaar Dave samen met zijn zoon (Foto: Koos Bommelé)
Eigenaar Dave samen met zijn zoon (Foto: Koos Bommelé) Foto:

Verse gerechten bij Spareribline!

Algemeen

DELFT - Al ruim 30 jaar is Spareribline een begrip in Delft. Voor heerlijke verse gerechten bent u hier aan het juiste adres. Spareribline is gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 96. 

Spareribline staat al jaren bekend om zijn verse gerechten van hoge kwaliteit. Het vlees, de sauzen, de aardappelen en patat zijn allemaal vers. Wat wel goed is om te weten is dat, wanneer je je bestelling komt afhalen,  je nog 5 minuten moeten wachten aangezien de patat pas in de frituur gaat als de klant er is. Zo heeft de klant altijd verse en warme patat. 

Assortiment
Spareribline heeft een groot assortiment aan verschillende gerechten van verschillende soorten vlees. Zo heb je de keuze uit kipgerechten, spareribs, saté, de welbekende aardappelblokjes met spekjes, verschillende sauzen en bijgerechten. Je kunt de gerechten komen afhalen of laten bezorgen. Het bezorggebied bestrijkt Delfgauw, Delft, Den Hoorn, Rijswijk Buiten en Rijswijk Bras.

Prijzen
De vaste klanten van Spareribline zullen vast merken dat de prijzen van de gerechten ietsjes duurder zijn geworden. De inkoopprijzen van het vlees zijn gestegen, maar omdat zij de kwaliteit die klanten gewend zijn van Spareribline willen behouden zijn zij genoodzaakt om de prijzen een beetje aan te passen om wel dezelfde kwaliteit te behouden.

Werknemers gezocht
Spareribline is op zoek naar enthousiaste werknemers. Zoek jij een leuke (bij)baan als afwasser, in de keuken of wil je de telefoon aannemen? Loop dan gerust even langs voor een sollicitatie! Kijk voor de openingstijden en afhalen/bestellen op www.spareriblinedelft.nl of bel 015-2124820.