<p>Lekkere kip haal je bij Spareribline Delft</p>

Lekkere kip haal je bij Spareribline Delft

(Foto: )

De lekkerste gerechten haal je bij Spareribline!

DELFT - Spareribline aan de Hugo de Grootstraat 96 is al ruim 28 jaar een begrip in Delft. Elke klant van de Spareribline loopt weg met de verse, zelfbereide producten van Dave. Kom jij ook een lekker gerecht afhalen?

Spareribline Delft staat bekend om lekker vers eten en grote porties. “Dat is onze kracht”, aldus Dave. “We hebben een groot assortiment aan verschillende gerechten. Zo heb je de keuze uit kipgerechten, spareribs, saté, de welbekende aardappelblokjes met spekjes, sauzen en verschillende bijgerechten.” Spareribline Delft bezorgt in Delft en omstreken, maar afhalen is sneller. “We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen, maar kunnen bij drukte de aangegeven bezorgtijd helaas niet altijd garanderen. Afhalen is sneller. Wie komt afhalen krijgt als ‘beloning’ bij een bedrag vanaf 20 euro een blikje fris gratis en bij besteding vanaf 30 euro een gratis ijstaart.” De vaste klanten van Dave zullen merken dat de prijzen van de gerechten de laatste tijd ietsje duurder zijn geworden. “De inkoopprijs van het vlees is gestegen en aangezien we de kwaliteit die mensen van ons gewend zijn willen behouden zijn we genoodzaakt de prijzen een beetje aan te passen. Liever een euro meer dan dat we moeten gaan minderen in de porties.”

Bezorgers gezocht!
Bij Spareribline Delft zijn ze momenteel dringend op zoek naar enthousiaste bezorgers tussen de 16 en 20 jaar oud die het team kunnen versterken. Dus ben of ken jij iemand die op zoek is naar een leuke bijbaan en bestellingen wil rondbrengen op de fiets of scooter, loop dan gerust langs voor een sollicitatie.

Kijk voor de openingstijden en afhalen/bestellen op www.spareriblinedelft.nl of bel 015-2124820.

Cheyenne Toetenel
Meer berichten
 
CustomHtml_1